Handbal pentru toti dar cu pareri impartite

Nu-mi place sa scriu la cald sau la nervi. Asa ca dupa alergarea pe zapada de ieri si dupa finalul incins de la handbal, abia azi am sa scriu cateva idei. Handbal pentru toti dar fiecare cu impresiile sale 😉

time out

Handbal pentru toti dar nu pentru cardiaci

Cu intarziere de o saptamana, fetele de la SCM Craiova au debutat in 2017 intr-un meci oficial de handbal. Si daca deplasarea la Deva s-a anulat din cauza renuntarii gazdelor, Duminica a fost randul Craiovei sa gazduiasca meciul.

Cred ca n-am mai vazut atata lume la handbal in Sala Polivalenta de la ultimul meci in care a jucat Ane Eidem.

sala plina, handbal pentru toti

Dar nici ratari atat de multe n-am mai vazut 🙁 Pe scurt, filmul intalnirii a fost cam asa.

In prima repriza fetele noastre au luat barele la rand si in minutul 30 scorul era 11-8 pentru Valcea. Repriza a doua a inceput mai bine, SCM Craiova a recuperat diferenta de 3 goluri si a condus cu 2 goluri de mai multe ori. Si cand sa ne distantam la 3, au reaparut barele 🙁

Au fost alta data meciuri cand am pornit cu deficit de 8 goluri la pauza si am castigat in final. Si ieri am castigat repriza a doua (16 – 15), dar insuficient incat sa ne impunem.

„Antrenori” suparati in tribune

Scorul final de 24 – 26 a suparat insa multi spectatori. Au fost cel putin cateva sute de antrenori ieri in Sala Polivalenta, nu stiu cate combinatii de echipe s-au facut in tribune.

scor final

Nici nu stiu cum e mai bine. Sa vina spectatori multi care nici macar nu stiu regulile jocului? Sau sa vina doar cei care iubesc handbalul si-l inteleg?

Cred ca o solutie de mijloc ar fi cea mai potrivita, ca sa fie handbal pentru toti. Cert este ca la reprosuri sunt foarte multi, la scandari si aplauze mai putini.

bloggeri sportivi

Sunt curios cati suporteri adevarati vin Joi, mai ales ca meciul este la ora 16:00.

Cristina Zamfir a marcat 14 goluri

Pana atunci insa sa remarcam cele 14 goluri ale Cristinei Zamfir. A primit saraca de ea atatea lovituri ca ma mir cum a rezistat pana la final.

Cristina Zamfir

A mai ratat si Cristina de vreo 2 ori dar ce poti sa-i reprosezi cand marcheaza 14 din cele 24 de goluri ale echipei. Si cand joaca si-n atac si-n aparare?

Am fost trist vazand-o pe Cristina cu lacrimi in ochi la finalul meciului. Dar si mai trist sa-i aud pe unii spectatori cerand socoteala jucatoarelor sau antrenorului.

Parerea mea este ca mai ales in astfel de momente trebuie incurajate fetele. Cei care sunt cu reprosurile pregatite poate vin de cateva ori pe an la un meci de handbal. Insa o infrangere le cade greu in primul rand de jucatoarelor. Ele sunt cele care sufera cel mai mult, si fizic si psihic. Rolul spectatorilor se termina odata cu meciul. Pe cand jucatoarele trebuie sa se recupereze, sa uite infrangerea si sa se antreneze pentru meciul urmator.

Sunt convins ca vin si victoriile la handbal. Dar la fel de convins ca vom avea o echipa mare la Craiova cand va fi mare si atasamentul spectatorilor fata de echipa.

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.