Vine Craiova Blog Meet de Martie. 26 Martie :)

Dupa Craiova Blog Meet #60, in care am aniversat 5 ani de intalniri lunare, am mai avut un blog-meet oltenesc ad-hoc pe motiv de Emilent. Urmeaza Craiova Blog Meet de Martie. 26 Martie 🙂

Emilentu' distreaza fetele

Dar astea se intamplau in Februarie. De atunci a venit primavara, s-a trezit natura si ne-am trezit si noi ca trece luna Martie 🙂 Dar nu inainte de a ne intalni la Craiova Blog Meet de Martie.

Craiova Blog Meet de Martie

Craiova Blog Meet de Martie

Ca sa trecem cu bine peste astenia de primavara si peste schimbarea orei, nu ne schimbam obiceiul si ne vedem la Scoala de Biliard.

Duminica, la ora 19:00 ne intalnim la socializare, bere si ce mai vrea fiecare.

Asta daca nu cumva ne intalnim si de dimineata la Crosul Primaverii in Parcul Romanescu. Daca va tine 🙂

Voi alegeti distantele conform proprilor puteri: 400 m, 1400 m sau 6800 m. Si tot dupa puterea fiecaruia ne rehidratam seara la Craiova Blog Meet de Martie, ca pe vremea cand faceam Craiova Sport Meet.

A propos de sport, intre alergare si hidratare voi da o fuga si la Sala Polivalenta Craiova. Pai da, avem handbal feminin. Fetele de la SCM Craiova joaca de la ora 16:00 cu HC Dunarea Braila. Ocazie cu care marchez traditionala fotografie cu Gabriella Szucs.

Gabriella Szucs

Indiferent daca bate Craiova, Braila sau e meci egal, ca-n tur, tot facem fotografia 🙂 Traditia e traditie asa ca-i musai sa avem zambetul la noi cand facem poza.

Si mai stiu cativa blogolteni care nu vor lipsi de la meci. Madalina, Bianca, Mihai si Andrei, ce ziceti, facem poza de grup mai mare? Dar cu o conditie, eu cu Gabica sa stam in mijlocul fotografiei 🙂 Si cu ocazia asta poate mai ajunge si Nanuta la Blog Meet, ca Bibi inca n-a venit 🙂

Restul zambetelor le pastram pentru ora 19:00 la Scoala de Biliard.

Cu cine ma vad Duminica in Parcul Romanescu, la Sala Polivalenta si la Craiova Blog Meet de Martie?

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.