Sala Polivalenta Craiova plina de sport in weekend

V-am spus deja ca alerg la Crosul Primaverii dar nu v-am spus ca abia astept sa dau o fuga la Sala Polivalenta Craiova. Si Sambata si Duminica ­čÖé

Sambata in Sala Polivalenta Craiova avem volei

Baietii de la SCM U Craiova joaca Sambata de la ora 18:00 cu Steaua Bucuresti. Da, la ultimul meci a fost 3 – 0 pentru Craiova, sper sa batem si acum.

volei la Sala Polivalenta Craiova

Nu stiu ce program aveti Sambata, dar luati-va prietenii la volei si hai la sala pentru un meci de gala. Eu mi-am facut loc in program, dupa alergarea de dimineata si o aniversare in familie.

Duminica cu handbal in Sala Polivalenta Craiova

Si Duminica am un program plin, dar mi-am facut loc de handbal ­čÖé Intre Crosul Primaverii si Craiova Blog Meet, merg la Sala Polivalenta Craiova la handbal.

Pai da, ca ne viziteaza Dunarea Braila, ocupanta locului 2 si nucleul nationalei Romaniei.

Nu mai zic ca jucatoare de nationala ca┬áMadalina Zamfirescu, Aneta Pirvut Udristoiu si Bianca Tiron au jucat si la Craiova. Spun doar ca sunt prieten cu Gabriella Szucs inca de cand juca la Oltchim si abia astept sa ne revedem. Cu fotografia de rigoare si de traditie ­čÖé Aici era in tricoul de la Baia Mare.

Gabriella Szucs

Sunt sigur ca va fi un meci pe cinste intre 2 echipe aflate in partea superioara a clasamentului. In tur meciul s-a incheiat la egalitate, fiind primul meci necastigat de Braila acasa.

Revenind la fetele de la SCM Craiova, in echipa noastra a revenit Alice Ardean Elisei, sper s-o vedem si pe teren. Nu de alta, dar sa echilibram echipa nationalei si cu craiovence: Alice, Cristina Zamfir si Yuliya Dumanska.

Hai sa umplem Polivalenta si sa le incurajam pe fete! Daca aveti prieteni pasionati de handbal, puteti sa-i chemati la sala cu ajutorul evenimentului Facebook.

Si pentru Sambata si pentru Duminica, doar atat am de spus:

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.