Noutati de primavara la Mercur Center Craiova

Pana acum am fost atras spre Mercur Center Craiova mai ales in vreo 3 puncte 🙂 Dar punctele se vor mari cu cateva noutati de primavara. 

noutati de primavara la Mercur Center Craiova

Am fost la parter, cu ocazia deschiderii Starbucks si un pic mai sus la Diverta. De cele mai multe ori am fost insa la ultimul etaj, la Inspire Cinema.

interior Mercur Center Craiova

Iata insa ca Mercur Center ne pregateste cateva noutati de primavara si chiar premiere.

Noutati de primavara la Mercur Center Craiova

Brandul de incaltaminte Rizzoli deschide pe 30 martie, primul magazin din Oltenia la Craiova Mercur Center. Poate ati mai vazut magazinele Rizzoli prin Italia, Franta, Belgia, Germania, Anglia, Suedia sau Canada. Ei bine, la final de Martisor apare si-n Craiova.

cumparaturi

Pantofii Rizzoli se vor asorta cu o noua deschidere, marca Gloria Style. Rochii de zi si de seară, genti, costume de bărbati, cămăsi, accesorii business dar si haine casual. Interesant de vazut la ce preturi vor fi minunatiile, deci cel putin o vizita de documentare tot se impune.

Continuam spre ultimul etaj si spre luna Aprilie. La ultimul etaj din Mercur Center se va amenaja o zona de food reunita sub brandul Sky City Center.

Mercur Center

Suna bine o experienta grastronomica si o vedere panoramica in centrul orasului. Si cum nu vor fi doar fast-food-uri, presimt ca voi face o vizita de degustare 🙂

Voua pe unde va sunt atrasi pasii in noul Mercur?

Spor descoperitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.