PSD gratiaza coruptia? Sau doar presedintele Comisiei Juridice?

In toate dezbaterile de pana acum, liderii PSD spuneau ca gratierea nu vizeaza coruptia. Si ca s-a inflamat degeaba populatia, fiind manipulata.

coruptia

PSD sustinea ca modificarea legilor nu vizeaza coruptia

De la Abramburica si pana la Dracnea, toti reprezentantii PSD au fluturat acest argument pe toate televiziunile si canalele de comunicatie. Nu este vizata coruptia punct.

Dupa demisia scremuta a lui Ciordache, au spus ca vor consulta institutiile vizate si totul se va desfasura cu transparenta in Parlament.

Presedintele Comisiei Juridice nu respecta linia partidului?

Foarte transparent, serban nicolae, presedintele Comisiei Juridice a depus amendamente care gratiaza infractiuni de coruptie. Inclusiv luarea de mita, darea de mita, traficul de influenta si abuzul in serviciu.

Intrebat despre acest demers, purtatorul de cuvant al PSD a declarat ca este dreptul unui parlamentar sa depuna amendamente.

Pai daca nu respecta linia partidului de ce nu-l mazileste PSD cum a facut cu primarul Iasului?

Hopa! Va mai aduceti aminte cum la intrebarile legate de gratiere si coruptie musiu Grindeanu spunea ca este dreptul guvernului sa dea ordonante?

Si nu este singura coincidenta, repetitie sau incercare. Numiti-le cum vreti, dar se tot repeta ca sa fie simple coincidente.

De la defaimare la inchisoare

Dracnea gandise o initiativa legislativa privind defaimarea. A renuntat la ea cand iesise lumea in strada dupa tragedia de la Colectiv.

Sa ne mai miram ca epigonii lui se simt azi indreptatiti la initiative legislative si pedepse cu inchisoarea pentru manifestantii care ingreuneaza „exercitarea puterii de stat”?

Luat la intrebari, initiatorul a explicat ca legea se regera la manifestarile extremiste ale revizionistilor maghiari. Hopa, iar sunt de vina ungurii, Soros si agenturile corporatiile straine? Revenim la politica din vremea comunistilor?

Mai sa fie, daca in ’89 coana Leana ii zicea lu’ Nicu sa mai dea niste bani la salarii, tocmai acum se gasi PSD-ul sa dubleze salariile la bugetari. Ca nu la toti, ca nu acum ci pana in 2020, ca nu chiar dublate ci marite, astea sunt detalii.

Si se mai intreaba unii de ce zicea lumea ca PSD-istii sunt comunisti. Iarna-m dreptate? Mi se pare doar mie sau vremea de iesit afara e mai buna decat iarna?

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.