Ala bala portocala, ce-ati mancat de v-ati stricat?

In primul rand imi cer scuze ca vorbesc de dracovenii in Vinerea Mare. Da’ nu stiu ce-a mancat Nea Drac si iar s-a stricat. La logica.

ce-ati mancat de v-ati stricat - corrupted script

Ala bala portocala, cum se strica socoteala

Dar sa le luam pe rand. Compania olandeza NN, care administreaza cel mai mare fond de pensii private din Romania, a facut un anunt catre clienti. Anuntul arata ca in ultimele saptamani au existat discutii in spatiul public privind o eventuala decizie de nationalizare a fondurilor de pensii private.

„Drepturile tale de participant la Pilonul II pot fi influentate de decizii politice precum inghetarea valorii procentului din venitul brut aferent contributiei la fondul de pensii, blocarea partiala sau integrala a virarii acestei contributii sau nationalizarea sumelor acumulate pana acum in conturile viitorilor pensionari. De aceea, este important sa urmaresti permanent ce se intampla cu pensia ta si sa te implici activ in demersurile de economisire suplimentara pentru un trai decent la batranete.”

Acestea fiind faptele bazate pe vorbe, sa vedem vorbele bazate pe fapte.

Declaratii care au stricat piata

Mai intai s-a trezit sculat Serban Nicolae, batand saua ca sa priceapa Misu Negritoiu. In opinia lui, poate ca „acea companie, care ar fi făcut anunţul, ar putea avea dificultăţi financiare” iar astfel de informatii pot destabilizeaza piata. Ce bre, te pricepi si la finante? Nu cumva parerea ta ar putea destabiliza piata?

Dracnea recupereaza la declaratii si cere explicatii de la Guvernul Olandez. Dar nu asa de capul lui, ci prin intermediul Guvernului.

Inteleg de la ei ca e periculos sa fluturi asemenea informatii in spatiul public pentru ca ar destabiliza piata. Ce mah? Iar v-ati lovit la cap?

Da’ cand vorbeati voi de gaura din buget? Nu doar ca ati vorbit, dar ati facut comisie parlamentara pentru anchetarea gaurii. Oficial, cu toate demersurile.

Atunci nu s-a destabilizat piata? Nici cand ati dat ordonante noaptea?

Probabil Nea Drac se crede pe plantatie in Telorman. Cum bre sa somezi Ambasada Olandei sa ceara explicatii de la o firma privata? Tu crezi ca aia dicteaza din Olanda si firmele olandeze executa, asa cum se inampla pe plaiurile mioritice?

Nu va miroase a stricat?

Mie mi se pare ca piata interna este destabilizata mai degraba de programele lu’ Ghita care s-au tot stricat. Ba nu merge cardul de sanatate, ba nu se pot face inmatriculari, ba sistemul informatic al ANAF s-ar putea bloca.

Oare se afiseaza mesajul „corrupt script„?

Aceste informatii nu apar in declaratiile oficiale, chiar daca Ghita a iesit la lumina in Saptamana Mare. Sa asteptam a treia zi dupa Scripturi ca sa ne luminam?

Acum par doar petarde olandeze pentru input/output sarbesc…

Spor luminator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.