ANCAAR Craiova strange fonduri pentru terapia autismului

De multe ori in Aprilie, mai precis in jurul datei de 2 Aprilie, am scris despre autism. Motivul? 2 Aprilie este Ziua Internationala de constientizare a autismului. Cu aceasta ocazie am participat la mai multe evenimente organizate de ANCAAR Craiova.

2 Aprilie

De data asta pe 2 Aprilie ma intorceam de la Brasov, tot in legatura cu o cauza sociala. Dar n-am uitat de ANCAAR.

ANCAAR Craiova si spectacolele caritabile

ANCAAR Craiova a organizat mai multe spectacole caritabile in sprijinul copiilor si tinerilor care sufera de autism.

Fie ca au fost spectacole de muzica si dans sau spectacole de muzica folk, fondurile stranse au contribuit la terapia copiilor si tinerilor cu autism

La Centrul de zi din Craiova, in cei 14 ani de activitate au fost sprijiniti peste 100 copii si familiile acestora. Un factor comun al acestor evenimente a fost informarea participantilor despre autism si despre dificultatile familiilor cu copii autisti.

ANCAAR – Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

Pe site-ul asociatiei gasiti informatii complete despre autism. Tulburarile din spectrul autismului sunt tulburari de dezvoltare de origine biologica care afecteaza persoanele (copii si adulti) in multiple sfere de dezvoltare. Am gasit si o sinteza a celor 5 mituri despre autism.

Dar cel mai bine constientizati ce inseamna autismul facand o vizita la Centrul de zi pentru recuperarea copiilor si tinerilor cu autism. Si mai bine ar fi daca ati putea sa ajutati participand la evenimentele caritabile organizate de ANCAAR Craiova.

Cina caritabila organizata de ANCAAR Craiova

Evenimentul pe care ANCAAR il organizeaza in Aprilie 2017 este o Cina Caritabila. Fondurile stranse cu aceasta ocazie vor merge din nou la Centrul de zi pentru recuperarea copiilor si tinerilor cu autism.

Cina caritabila organizata de ANCAAR Craiova

Miercuri, 26 Aprilie, de la ora 19:00 la Restaurantul Grant Sala se desfasoara evenimentul caritabil. Invitatiile costa 200 de lei si pot fi achizitionate la numerele de telefon 0722602712 si 0770295465.

Spor caritabil!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.