Happy Registration Day 12 Aprilie – Corcova Trail Race

Am aflat despre Corcova Trail Race la o degustare cu vinuri de Corcova, chiar de la Serban Damboviceanu. Apoi am participat in premiera anul trecut. In 2017 sunt primul care s-a inscris, profitand de Happy Registration Day.

Happy Registration Day

Corcova Trail Race 2016

Am debutat la Corcova Trail Race 2016 si mi-a placut atat de mult incat m-am inscris si acum.

Cel mai mult am apreciat atmosfera si conceptul de sport & fun. Fiind si fan al vinurilor bune, am savurat cum se cuvine degustarea de vinuri de dupa alergare.

Chiar si hidratarea cu vin din timpul cursei mi-a placut. Cu moderatie, bineinteles, am gustat 2 degete de vin la ultimul punct de hidratare al cursei de 15 km.

De atunci am mai exersat miscarea prin padure cu 20 de km la Semimaraton Brasov, mi-am luat incaltari de trail si am inmultit km alergati la bord. In 2017 mi-am propus sa alerg de 10 ori mai mult decat in 2016. Si sa ma distrez de 100 de ori mai bine la Corcova 🙂

Dar toate acestea au plecat de la atmosfera superba de la Corcova Trail Race. Si daca anul trecut am aflat tarziu si m-am inscris cu numarul 108, in 2017 m-am inscris primul, profitand de Happy Registration Day.

Happy Registration Day 12 Aprilie

Abia asteptam sa ma inscriu, asa ca am urmarit cu nerabdare numaratoarea inversa.

Corcova Trail Race 2017

In mod normal inscrierea la Corcova Trail Race este 150 de lei. Insa azi, pe 12 Aprilie, este Happy Registration Day cu inscriere de doar 80 de lei.

Banii acopera numarul de concurs, tricoul, accesul in zona de campare si parcare, voucher de masa, 1 sticla de vin si alte surprize de la sponsori.

Diferenta de bani pana la 150 lei o voi investi cum se cuvine 🙂 Am sa-mi refac stocul de vinuri de Corcova, la pret de producator, evidemment. Seulement pour les connaisseurs 🙂

Asa ca va invit si pe voi sa profitati azi de Happy Registration Day. Iar pe 26 August sa va bucurati de sport & fun & vin la Corcova 🙂

Nu ma asteptam ca voi fi chiar primul care se inscrie, dar asa s-a intamplat. Am facut o photoshopeala la poza de anul trecut si cam asa voi arata cu numarul 1 🙂

Happy Registration Day Corcova Trail Race 2017

Si daca pe site testimonialul meu de anul trecut este primul, da bine sa fiu primul si la inscrieri 🙂

Macar la numarul de concurs sa fiu primul, pentru ca la alergare o sa ma ghidez dupa sloganul jocurilor olimpico-bahice: sport & fun & vin.

De ce sa te inscrii la Corcova Trail Race 2017

M-am inscris in 2016 din curiozitate iar experienta de la Corcova mi-a deschis pofta catre alte alergari.

Nu alergasem mai mult de 2-3 km intr-o cursa oficiala pe la Crosul Aloe Vera si Olimpic Day. Dar cu gandul ca voi alerga 15 km m-am antrenat mai mult si am reusit sa parcurg distanta in 01:53:40.

N-am alergat tot timpul, in zonele de urcare am mers voiniceste dar mai ales m-am bucurat de experienta. Daca nu ma credeti, aveti aici imagini de pe traseul Jirov, surprinse de mine in timpul cursei.

Asta mi-a placut in primul rand, conceptul relaxat. Sunt curse pentru toate gusturile si varstele. Traseul Corcova are 6 km, Jirov 15 iar pentru biciclisti cursa de MTB are 21 km. Exista chiar si pentru copii cursa de 500 metri, Kids Race.

Kids Race

Aceasta este dovada ca la Corcova avem un eveniment pentru toata lumea si pentru toate gusturile.

Daca nu ma credeti n-aveti decat sa verificati la fata locului 🙂

Spor alergator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.