Aloe Shave si Aloe Soap pentru un barbierit desavarsit

Va spuneam ca a aparut un produs pentru barbierit pe baza de Aloe Vera. Ei bine, azi am incercat in premiera Aloe Shave. Nu singur, ci impreuna cu Aloe Soap.

Aloe Shave

Aloe Shave – gel de ras de la Forever

Aloe Shave este pe baza de Aloe Vera, adica Aloe Vera este primul ingredient din lista. Ingredientul cu cea mai mare concentratie. Mare diferenta fata de produsele care contin Aloe Vera doar pentru reclama. La acele produse Aloe Vera este la finalul listei de ingrediente, adica are doar cateva picaturi.

Aloe Shave este un gel cu miros fresh, pe care mi-a facut azi placere sa-l apreciez in premiera. Din obisnuinta m-am pregatit inainte cu Aloe Liquid Soap. Asa ca am apreciat si un barbierit deosebit. Dar sa va povestesc 🙂

Barbierit cu Aloe Vera la puterea a treia

Inainte de gel de ras cu Aloe Vera, am aplicat sapun lichid de la Forever. In afara de faptul ca imi curata foarte bine pielea, o pregateste pentru barbierit.

Si sapunul lichid si gelul de ras sunt pe baza de Aloe Vera. Insa noul produs de barbierit de la Forever mai are cateva ingrediente care contribuie la hidratare.

Glicerina si arginina sunt responsabilii pentru nivelul de hidratare. Alaturi de un alt ingredient extras din acizii grasi din nuca de cocos, ajuta la catifelarea pielii. Plus ca produce mai multa spuma, astfel incat este nevoie doar de putin gel de ras.

Cum m-am simtit? Aproape bine 🙂 Cam 2/3 pe scara satisfactiei totale. Nu ca nu m-as fi barbierit usor, dar pentru a desavarsi un barbierit pe baza de Aloe Vera, am folosit tot un after shave de la Forever.

Acum nu stiu daca data viitoare ar trebui sa incerc doar gelul de ras 🙂 Cred insa ca am sa prefer in continuare un triplu efect Aloe Vera.

Triplu spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.