Aloe Vera ramane, ambalajele se schimba

Despre gelul de Aloe Vera v-am spus cat este de sanatos. Dar pentru ca Aloe Vera sa-si pastreze proprietatile, pe langa conservarea naturala erau necesare si recipientele triplu-stratificate.

bidoanele galbene de Aloe Vera Gel

Ei bine, binecunoscutele bidoane galbene isi vor incheia misiunea in cadrul Forever.

Aloe Vera ramane, recipientele se schimba

Aloe Vera Gel  va ramane la fel de sanatos, se schimba doar recipientele.

Aloe Vera in noile ambalaje

Motivele schimbarii tin de impactul asupra mediului inconjurator si de eficienta. Noul ambalaj va fi realizat din 7 straturi de materiale 100% reciclabile. Mai mult, ambalajul Tetra Pak se asambleaza la momentul umplerii, economisind spatiu si timp.

Mai mult, cu noile ambalaje nu va mai fi nevoie de niciun conservant, chiar daca era natural. Noile ambalaje vor fi disponibile din 2018, pana atunci mai aveti timp sa colectionati bidoanele galbene.

Alte intrebuintari pentru ambalajele Forever

Toate bidoanele de Aloe Vera Gel vor fi schimbate, ma refer doar la cel galben pentru ca este cel mai cunoscut. Spuneam ca bidoanele galbene isi incheie misiunea la Forever. Dar nu si in gospodarie. Pentru ca este un ambalaj opac, triplu stratificat, l-am folosit cu succes pentru conservarea rosiilor.

ambalaj triplu-stratificat

Nu mai spun ca in bidoanele triplu-stratificate sta foarte bine si vinul si visinata. Zic doar ca nu este singurul ambalaj de la Forever pe care-l folosesc si dupa golirea continutului. De exemplu, la ce credeti ca mai folosesc eu cutia de Argi +cutia de Argi +

Ei bine, cu capacul si staniolul gaurit, este foarte buna pentru pastrat momeala la pescuit. Fie ca e vorba de rame sau viermisori, acestia stau foarte bine la cutie iar staniolul asigura pastrarea temperaturii.

O alta problema la pastrarea momelii vii este ca de multe ori se tine in frigider. Iar daca n-ai o cutie buna, inchisa etans, se cam plimba momeala prin zona 🙂

Cutiile de Argi+ sunt deja inlocuite de ambalaje individuale, insa cine pastreaza are 🙂

Voi ce alte intrebuintari ati gasit bidoanelor de Aloe Vera sau altor ambalaje de la Forever?

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.