Handbal masculin in Sala Polivalenta Craiova. Hai Romania!

Nu stiu ce faceti voi Joi de la ora 19:00, dar eu voi striga Hai Romania! In Sala Polivalenta Craiova, la meciul de handbal masculin cu Belarus. Ceea ce va doresc si voua 🙂

Romania - Belarus, handbal masculin

Hai la Sala Polivalenta din Craiova!

Cei care-mi faceti onoarea de a-mi citi blogul stiti ca sunt nelipsit de la meciurile de handbal feminin si chiar de la antrenamente.

SCM Craiova si fanii

Sa mai spun ca am inaugurat Polivalenta craioveana chiar cu un meci de handbal?

Zic doar ca de atunci am avut placerea sa vad cum cresc echipele craiovene si cum incep sa joace in cupele europene. Dar si cum Sala Polivalenta gazduieste turnee internationale precum Trofeul Alfredo Bachelli.

Revenind la sporturile de sala, echipa de volei masculin a adus in Craiova competitia Champions League. Fetele de la CSM Craiova nu s-au lasat si ne-au bucurat cu un debut in cupele europene. In ultimul meci de acasa au invins Krim Ljubljana, fosta castigatoare a Champions League.

Dar reperele internationale nu se opresc aici, cel putin cu handbalul 🙂

Sala Polivalenta Craiova va gazdui in Noiembrie Trofeul Carpati la handbal feminin. Azi SCM Craiova are 2 tricolore la meciul din Austria iar Joi strigam Hai Romania! la meciul baietilor cu Belarus.

Handbal masculin international in Sala Polivalenta Craiova

Joi, 15 Iunie 2017, de la ora 19:00, in Sala Polivalenta Craiova are loc meciul de handbal masculin Romania – Belarus. Intalnirea conteaza pentru calificarea la Campionatul European si sper ca aportul publicului craiovean sa fie decisiv.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim. Eu deja mi-am asigurat locul in tribuna si mi-am luat biletul de la Orange de pe Calea Bucuresti. Si cum la bloggeri este o vorba, „poza sau link, altfel nu exista”, uite si dovada.

handbal masculin Romania - Belarus

Asa ca Joi voi fi la meciul de handbal masculin, imbracat in galben, acompaniat cu triluri de vuvuzele 🙂

Voi v-ati luat biletele?

Update de la Federatia Romana de Handbal:

Biletele pentru meciul România – Belarus (joi, 15 iunie, ora 19.00) se vor putea achiziționa și de la Sala Polivalentă din Craiova, după următorul program:

  • Miercuri, 14 iunie, de la ora 12:00 la 20:00,
  • Joi, 15 iunie, începând cu ora 10:00, până la ora meciului.

La acest meci, sala este prevăzută cu facilități pentru persoanele cu dizabilități. Rugăm persoanele care necesită asistență sau un astfel de bilet să ne contacteze pe emailul comunicare@frh.ro, în care să specifice numele, datele de contact (email, număr de telefon) și datele de contact ale însoțitorului, dacă acest lucru este necesar.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.