Dor de handbal? Rabdare si sapun :)

Mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand n-am mai vazut handbal, nici pe teren nici la TV. Sper ca handbalistele noastre au avut o vacanta frumoasa si le vom vedea in forma maxima.

Pana atunci sa salutam revenirea Cristinei Neagu in campionatul intern.

A propos de campionatul Romaniei, ma bucura desemnarea Cristinei Zamfir drept cea mai buna jucatoare. Iar Yuliya Dumanska a fost votata cea mai buna tanara jucatoare din campionatul intern. Spor in continuare!

SCM Craiova 2016 2017

Sa vedem insa cum stam pentru sezonul viitor.

SCM Craiova isi anunta componenta

Dupa plecarile din finalul campionatului (multumim Laurisa Landre, Daniela Babeanu si Mirela Pasca!) au inceput sa apara si noutatile la echipa.

Noul pivot este muntenegreanca Bobana Klikovac. In privinta stranierelor, Zeljika Nikolic si Jelena Trifunovic continua la SCM Craiova.

In asteptarea componentei complete a echipei, va invit sa rememoram cateva reusite alaturi de Cristina Zamfir, Zeljika Nikolic si Yulyia Dumanska

Dar si noi putem sa contribuim la frumusetea handbalului.

Handbalul si mingi in scoli

Anul trecut va povesteam despre parteneriatul dintre Henkel Beauty Care si handbal, prin care se finanteaza cumpararea de mingi in scoli.

Ei bine, campania Mingi in scoli revine si-n 2017.

Mingi in scoli - Handbal si FA

Oricine cumpara in perioada 1 Iulie – 31 August produsele Fa, contribuie la dotarea scolilor din Rom├ónia cu mingi de handbal.

Scolile care vor fi dotate cu mingi de handbal vor fi selectate de Henkel Beauty Care si echipa national─â de handbal feminin, in functie de motivatia inscrisa in formular.

Toamna plina de handbal international la Craiova

Craiova va gazdui in Noiembrie Trofeul Carpati la handbal feminin, ocazie cu care le vom vedea pe tricolore la lucru. Printre tricolore se numara si craiovencele Valentina Ardean Elisei, Cristina Zamfir si Yuliya Dumanska.

Tot in Noiembrie SCM Craiova  joaca in turul 3 preliminar al Cupei EHF. Ne asteapta o toamna plina de handbal international la Craiova, pana atunci sa ne incalzim cu noutatile verii.

Spor participator!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.