SuperCupa Romaniei deschide noul sezon de handbal feminin

Mai stiti cand va spuneam ca-mi e dor de handbal? S-a mai ostoit un pic dorul cu handbal amical la Cupa Craiovei dar acum chiar incepe 🙂 Abia astept SuperCupa Romaniei intre CSM Bucuresti si SCM Craiova.

SCM Craiova 2017

SuperCupa Romaniei pe 3 Septembrie la Bucuresti

Nu este prima data cand vad la Bucuresti un meci intre CSM Bucuresti si SCM Craiova. Doar ca data trecuta a fost un meci de campionat in Sala Rapid. Acum insa este SuperCupa Romaniei in Sala Polivalenta din Bucuresti.

SuperCupa Romaniei la handbal feminin

Adica o adevarata sarbatoare a handbalului feminin intern si startul oficial al noului sezon competitional.

Ca atare am biletul deja pregatit si abia astept meciul de Duminica.

bilet la SuperCupa Romaniei

Ce asteptari am de la SuperCupa Romaniei la handbal feminin

In primul rand imi doresc sa fie un meci placut, fara accidentari sau erori de arbitraj. Apoi vreau sa le vad la lucru pe oltence intr-un meci oficial, impotriva unei echipe de Final Four Champions League.

Va fi si debutul oficial al Cristinei Neagu la CSM Bucuresti. Adica inca un motiv de prezenta in Polivalenta din Capitala. Am ratat sarbatoarea de la Valcea prilejuita de retragerea Ramonei Farcau, asa ca am zis ca SuperCupa Romaniei nu trebuie ratata.

In ambele formatii joaca componente ale nationalelor din Romania, Serbia, Croatia, Muntenegru, Franta, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Handbalul sport national se va transforma intr-un spectacolul international. Asa ca daca va place handbalul si aveti prieteni interesati, aici este evenimentul Facebook. Sa nu spuna ca n-au stiut 🙂

Meciul de la ora 20:00 este transmis si pe TVR2 dar nici nu se compara cu atmosfera din sala. Abia astept sa vad la lucru cele 2 echipe in noua componenta. Iar dupa startul mult asteptat, urmeaza o lunga toamna handbalistica.

Incepe bogata toamna handbalistica

Dupa sarbatoarea de la SuperCupa Romaniei de Duminica, SCM Craiova joaca Miercuri acasa cu Bistrita. Dupa incalzirea din campionat vor incepe si meciurile internationale in Cupa EHF. Ca sa nu mai zic ca in Noiembrie vom avea Trofeul Carpati in Sala Polivalenta din Craiova.

Dar pana atunci mai este, sarbatoarea handbalului feminin romanesc incepe Duminica la Bucuresti. Si pentru ca e sarbatoare, nu merg singur la meci ci insotit de cativa suporteri fideli ai SCM Craiova.

Hai la handbal! Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.