Targul de Comert al Olteniei la puterea a treia in 13-15 Octombrie

Toamna se numara produsele la Targul de Comert al Olteniei, editia a II-a.

Targul de Comert al Olteniei

Si ca sa fie belsug, vom avea parte intre 13 si 15 Octombrie si de Agro Oltenia dar si de Expo Vin Oltenia. Adica Oltenia la puterea a treia, la Centrul Multifunctional Craiova.

Ce mai descoperim la Targul de Comert al Olteniei?

Anul trecut am fost norocos sa descopar Covorul Oltenesc la Targul de Comert al Olteniei. Intre timp am aprofundat proiectul si l-am dus in top 5 la #EUinMyRegion. Sper sa nu ma opresc aici, dar pana atunci ma voi opri asupra regiunii Oltenia si a editiei a II-a a TCO.

Expozanti din industrie, alimentatie, constructii, imbracaminte si incaltaminte, servicii, auto s.a. vor avea oferte promotionale, premii, tombole si vouchere de reduceri.

Ma incanta mai ales partea de demonstratii, conferinte si seminarii, care asigura o animatie speciala in cadrul targurilor. Ma refer mai ales la degustari si prezentari de produse.

Animatia artistica va fi asigurata de Ansamblul Maria Tanase si de alte surprize pregatite de organizatori.

Sper sa fie animatie si la standurile TCO si sa ne bucuram de belsugul ofertelor si al reducerilor 🙂

Bonus de 3 targuri in Targul de Comert al Olteniei

Spuneam ca editia a II-a a TCO va fi la puterea a treia. Asa va fi pentru ca in cadrul TCO se vor desfasura simultan inca 2 evenimente, AgroOltenia si ExpoVinOltenia.

Agro Oltenia

Ei bine, toamna se apreciaza recoltele si cred ca aici vor fi cele mai multe bunatati si cele mai mari pofte. Si pentru ca anul trecut mi-a placut la vinuri si branzeturi, sper ca editia a II-a sa fie si mai imbelsugata.

Expo Vin Oltenia

Vinurile oltenesti le cam stim de la degustarile Branzeturi cum se cuVin. Dar cu vinurile din alte zone sper sa facem cunostinta la Expo Vin Oltenia.

Nu-i asa ca se anunta o toamna frumoasa? Abia astept sa ajung pe 13-15 Octombrie la Centrul Multifunctional Craiova la Targul de Comert al Olteniei, editia a II-a.

Spor!

4 Comments

  1. Daniel Botea
    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.