Sensuri unice in cartierul Sarari din Craiova

Vara nu-i ca iarna, astfel ca incepand cu 14 Iulie avem cateva noi sensuri unice in cartierul Sarari din Craiova. Asa ca daca aveti drum spre Liceul Henri Coanda, Spitalul de Boli infectioase sau Piscina Sânziana, atentie sporita.

sensuri unice in Cartierul Sarari

Sensuri unice in Sarari

Comunicatul Primariei Craiova referitor la sistematizarea circulatiei in cartierul Sarari are urmatoarele 4 puncte:

  • Sens unic pe str. Sărari, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu aleea de acces la Kaufland şi intersecţia cu str. Împăratul Traian, cu circulaţia dinspre aleea de acces la Kaufland către str. Împăratul Traian;
  • Sens unic pe str. Mirceşti, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Sărari şi intersecţia cu str. Henri Coandă, cu circulaţia dinspre str. Sărari către str. Henri Coandă;
  • Sens unic pe str. Vasilescu Carpen, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Henri Coandă şi intersecţia cu str. Sărari, cu circulaţia dinspre str. Henri Coandă către str. Sărari;
  • Sens unic pe str. Ludovic Mrazec, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Sărari şi intersecţia cu str. Henri Coandă, cu circulaţia dinspre str. Sărari către str. Henri Coandă.

Hotararea Comisiei de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale referitoare la sensuri unice in Sarari intra in vigoare pe 14 Iulie 2017.

Se usureaza circulatia in Sarari?

Eu locuiesc chiar pe una dintre strazile pe care se instituie sensuri unice. V-am mai spus ce se mai intampla in cartier. Acum pot sa spun ca era cazul sa se ia masuri in zona. Chiar daca va trebui sa mai ocolesc in unele cazuri, sper sa fie o sistematizare folositoare.

In primul rand pe Strada Sarari, unde pe timpul verii este foarte greu sa circuli in dreptul Piscinei Sânziana. Masinile sunt parcate si pe stanga si pe dreapta pe toata portiunea cuprinsa in imagine, astfel incat se circula foarte greu.

La fel, la intersectia cu Strada Mircesti aveau prioritate cei care veneau dinspre Mircesti. Iar daca o masina incerca sa continue pe Strada Sarari, oprea tot sirul de masini din spate.

Nu mai zic ca avand atatea supermarketuri in zona (Kaufland, Lidl, Electroputere Mall) si in curand si spitalul care e aproape gata, Strada Sarari era foarte aglomerata.

Sper ca solutia luata e cea mai buna, vom vedea in curand daca decizia cu sensuri unice rezolva problema.

Spor cu sens circulator!

2 Comments

  1. Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.