Victorie lejera pentru handbalistele de la SCM Craiova

Dupa derbiul oltenesc de la Valcea, a urmat intalnirea olteneasca de la Craiova. Fetele de la SCM Craiova ne-au oferit o victorie lejera in fata handbalistelor de la Slatina.

SCM Craiova - CSM Slatina

SCM Craiova a inceput in (aproape) aceeasi formula de la Valcea, mai putin Alice, inlocuita de Carmen Ilie. Doar in primele minute s-a pastrat formula standard, jocul usor permitandu-i lui Bogdan Burcea sa foloseasca toate jucatoarele. Si nu doar au jucat dar au si marcat.

time-out

SCM Craiova a rulat tot lotul

Carmen Ilie si Blondie (Andreea Radoi), care nu prea jucasera in primele 2 partide, au inscris de data aceasta 9 goluri impreuna. Dar au marcat si tinerele Teodora Popescu si Alexandra Colac. Ca sa nu mai zic ca intr-un astfel de meci am putut s-o vedem si pe Nicoleta Tudor in atac, cu un gol de bombardier.

La inceput apararea a fost in formula standard, cu Bobana Klikovac, Nicoleta Tudor, Jelena Trifunovici si Cristina Zamfir in centru.

SCM Craiova in aparare

Finalul partidei le-a gasit pe craiovence intr-o formula inedita, cu tinerele, Alexandra Colac, Teodora Popescu si Cristina Lung pe teren.

formula inedita

Victorie lejera cu Slatina si cateva observatii

Doar in primele 10-15 minute s-a jucat de la egal la egal. Pe urma au inceput sa iasa la rampa portaritele Craiovei. Au fost si multe goluri pe contraatac, care au asigurat o victorie lejera pentru oltencele Craiovei.

SCM Craiova in atac

Yuliya Dumanska a inchis perfect poarta. Iar. Spor!

Yuliya Dumanska

Nici Florentina Stanciu nu s-a lasat mai prejos, aparand iar cateva lovituri de la 7 m.

Florentina Stanciu

La randul ei Ana Maria Ticu n-a mai avut rata de 100% la 7 metri (a nimerit o data bara). Dar a compensat cu goluri rapide din actiune.

Rata la 7 m

Ce sa mai zicem de Cristina Forianu-Zamfir, care de data asta a inscris 11 goluri? Exact aceasta a fost si diferenta de scor la final.

scor final si victorie lejera

Nu mi-a placut ca n-avem tabela. Adica avem, dar arata doar scorul. Spun insa ca avem o echipa inimoasa si bataioasa, care merita incurajata si sustinuta!

Hai Craiova!

Felicitari fetelor si echipei tehnice si spor in continuare!

Urmeaza o scurta pauza competitionala prilejuita de meciurile nationalei, apoi SCM Craiova se deplaseaza la Cluj.

Pana atunci va las cu mai multe imagini de la intalnirea cu Slatina.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.