Victorie lejera pentru handbalistele de la SCM Craiova

Dupa derbiul oltenesc de la Valcea, a urmat intalnirea olteneasca de la Craiova. Fetele de la SCM Craiova ne-au oferit o victorie lejera in fata handbalistelor de la Slatina.

SCM Craiova - CSM Slatina

SCM Craiova a inceput in (aproape) aceeasi formula de la Valcea, mai putin Alice, inlocuita de Carmen Ilie. Doar in primele minute s-a pastrat formula standard, jocul usor permitandu-i lui Bogdan Burcea sa foloseasca toate jucatoarele. Si nu doar au jucat dar au si marcat.

time-out

SCM Craiova a rulat tot lotul

Carmen Ilie si Blondie (Andreea Radoi), care nu prea jucasera in primele 2 partide, au inscris de data aceasta 9 goluri impreuna. Dar au marcat si tinerele Teodora Popescu si Alexandra Colac. Ca sa nu mai zic ca intr-un astfel de meci am putut s-o vedem si pe Nicoleta Tudor in atac, cu un gol de bombardier.

La inceput apararea a fost in formula standard, cu Bobana Klikovac, Nicoleta Tudor, Jelena Trifunovici si Cristina Zamfir in centru.

SCM Craiova in aparare

Finalul partidei le-a gasit pe craiovence intr-o formula inedita, cu tinerele, Alexandra Colac, Teodora Popescu si Cristina Lung pe teren.

formula inedita

Victorie lejera cu Slatina si cateva observatii

Doar in primele 10-15 minute s-a jucat de la egal la egal. Pe urma au inceput sa iasa la rampa portaritele Craiovei. Au fost si multe goluri pe contraatac, care au asigurat o victorie lejera pentru oltencele Craiovei.

SCM Craiova in atac

Yuliya Dumanska a inchis perfect poarta. Iar. Spor!

Yuliya Dumanska

Nici Florentina Stanciu nu s-a lasat mai prejos, aparand iar cateva lovituri de la 7 m.

Florentina Stanciu

La randul ei Ana Maria Ticu n-a mai avut rata de 100% la 7 metri (a nimerit o data bara). Dar a compensat cu goluri rapide din actiune.

Rata la 7 m

Ce sa mai zicem de Cristina Forianu-Zamfir, care de data asta a inscris 11 goluri? Exact aceasta a fost si diferenta de scor la final.

scor final si victorie lejera

Nu mi-a placut ca n-avem tabela. Adica avem, dar arata doar scorul. Spun insa ca avem o echipa inimoasa si bataioasa, care merita incurajata si sustinuta!

Hai Craiova!

Felicitari fetelor si echipei tehnice si spor in continuare!

Urmeaza o scurta pauza competitionala prilejuita de meciurile nationalei, apoi SCM Craiova se deplaseaza la Cluj.

Pana atunci va las cu mai multe imagini de la intalnirea cu Slatina.

Spor!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.