#7DayChallengeRomania, 3 provocari bune de la Ambasada Suediei

Dupa ce-am fost la vernisajul expozitiei Swedish Dads, am primit o invitatie interesanta de la Ambasada Suediei: #7DayChallengeRomania.

#7DayChallengeRomania

Despre ce este vorba la #7DayChallengeRomania

Trebuie sa va mai convinga cineva despre schimbarile climatice? Eu zic ca este suficient sa va uitati pe geam, la variatiile bruste de temperatura sau la statisticile meteo. Daca totusi aveti nevoie de motive in plus, va las manualul pentru 7DayChallengeRomania.

Sau sa vedeti filmul Before the Flood (Inaintea Potopului). Aici gasiti filmul.

De ce am acceptat provocarea #7DayChallengeRomania

Este foarte simplu. Am inceput sa-mi schimb stilul de viata din 2010 (cam de-atunci si scriu in mod regulat pe blog). Desi nu pare o schimbare foarte mare, faptul ca mananc fara carne 2 zile pe saptamana ajuta mediul. Meniurile pe baza de carne produc CO2 si consuma mai multe resurse naturale decat meniurile fara carne. Pe langa sanatatea mediului, 2 zile fara carne constituie o mica detoxifiere saptamanala. Iar varietatea alimentelor din #miercureafaracarne contribuie si la sanatatea mea.

Si daca Miercurea fara carne a devenit o rubrica permanenta si pe blog, am mai incercat si saptamana fara carne.

Acum imi dau seama ca in 2012 am acceptat provocarea unei saptamani fara carne cam tot in perioada 15/16 – 21/22 Octombrie. Nu cred ca este o coincidenta 🙂

Nu este o coincidenta nici faptul ca tot in 2012 am inceput sa alerg 🙂 Atunci am inceput cu 2,5 km la Crosul Aloe Vera iar anul acesta am alergat un semimaraton la Brasov. Am povestit pe blog despre alergarile mele.

Am mai alergat zilnic in vacanta insa niciodata n-am alergat in fiecare zi timp de o saptamana in timpul serviciului. Cred ca ar fi timpul sa fac si acest lucru, indiferent de vreme.

In sfarsit, pana anul asta n-am prea dat mare atentie Instagramului. Si ca sa inchidem cercul, dupa expozitia Swedish Dads organizata de Ambasada Suediei la Craiova, am fost ambasador Webstock.

Si daca de obicei ma duceam la sesiunile dedicate bloggingului, de data asta am fost la Instagram Session. Ca atare, am sa aplic informatiile invatate la prezentare in cele 7 zile de provocare #7DayChallenge.

7 Day Challenge

Cu acest hashtag am sa marchez alergarile si mesele fara carne.

Va bagati?

2 Comments

    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.