Miercurea fara carne 08Feb2012

Cum-necum, dupa Marti vine miercuri si atunci este si Miercurea fara carne 08Feb2012.

Miercurea fara carne 08Feb2012

Asa cum am anuntat deja, voi incerca sa mai diversific ingredientele acestei zile si sa adaug componente de sezon. In cazul de fata, acestea sunt ridichea neagra (de toamna-iarna), dovleacul si fasolea.

Pentru de dimineata am pregatit icre de crap, pe care le-as manca zilnic.

icre de crap

Insa am mai adaugat dovleac la cuptor si ridiche neagra.

dovleac si ridiche neagra la Miercurea fara carne 08Feb2012

La pranz ma voi delecta cu o ciorba de fasole, eventual si cu ceapa sau usturoi

ciorba de fasole la Miercurea fara carne 08Feb2012

Pentru seara am planuit o mamaliguta cu branza si smantana. Vine si poza, aburinda šŸ™‚

mamaliga cu branza

Ei da, uitasem ca intre mese merg si alune si nuci si cruditati (mere, portocale).

intre mese

Si da, alunele sunt pentru seara, mai tarziu, ca daca tot joaca Barcelona in Cupa Spaniei, merg cu o „cupa” de bere šŸ™‚

Daca alunele sunt recomandate seara, portocalele nu. Dar merg foarte bine in intervalul 9-11Ā dimineata, alaturi de o „patratica” de ciocolata neagra. Va invit sa le incercati si pe urma mai vorbim šŸ™‚

Cand zic ciocolata neagra ma refer la continut de cacao de minimum 75%. Iar intre primele 4 ingrediente, primele 3 sa aiba legatura cu cacao. Nu cu zaharul. Trebuie doar sa va uitati la ingredientele de pe ambalaj.

Pofta buna fara carne!

7 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.