Day6 din #7DayChallengeRomania cu mai multa miscare

Daca ieri am dat o fuga la tara, azi am facut mai multa miscare pe plan local. Iar de la tara am avut ingrediente pentru mancare naturala. Cam acestea au fost ingredientele pentru Day6 🙂

Day6 #move – dimineata pe racoare

Azi, fiind weekend, nu m-am mai trezit cu noaptea in cap pentru alergarea de dimineata. Dar chiar si asa, la 08:30 am fost in Parcul Romanescu. La ora asta era mai mult soare decat de obicei, tocmai bine incat sa se vada in imagini 🙂

Dimineata pe racoare Day6

Am dat obisnuita tura de lac si inca un sfert de tura de plimbare si „admirare”.

Alergare de dimineata Day6

De data asta, avand in vedere ca n-am mai alergat cu noaptea-n cap, m-a insotit si doamna mea.

Dar nu s-a terminat aici miscarea. La pranz am mers pe jos 4,5 km.

plimbare de dupa amiaza

N-a fost chiar o simpla plimbare ci mai degraba incalzirea pentru un tenis de masa la Club Q. Exact asa a fost, dupa mersul pe jos a urmat o ora si jumate de ping-pong.

ping-pong

Day6 #eat – ultima salata de rosii adevarate?

Desi tot spun ca s-au terminat rosiile, am mai mancat si azi 🙂 Dar sa le luam pe rand.

De dimineata am mancat ou ochi cu mamaliga coapta, alaturi de legume la gratar si-un ardei iute de la tara.

mic dejun

Pe urma am fost in piata sa iau branza de la Tanti Costinela. Dar am gasit si ceapa verde. Nu stiam ca intre timp mai primesc rosii de la mama soacra si ca acestea vor fi ingredientele dinmeniul serii. Dar pana atunci, la pranz am mancat o tocanita de ciuperci si ardei rosii, cu mamaliguta si conopida la cuptor.

tocanita de ciuperci cu mamaliguta si conopida la cuptor

Seara am savurat salata de rosii cu care ma laudam. Pe langa ceapa verde am mai pus si ceapa rosie si ceapa galbena, ca sa fie bucurie de gusturi.

salata de rosii

Day6 #live – relax

De obicei in weekend ma relaxez mai mult. Relaxarea a insemnat azi mai mult somn de dimineata (pana la 8) si un pui de somn dupa amiaza. Asta ca sa echilibrez cu activitatile sportive (alergare, mers pe jos si tenis de masa).

Relaxare inseamna si aer curat, de care m-am bucurat si-n parc si la plimbarea spre partida de ping-pong. De notat ca in drum spre sala de tenis m-am intalnit cu colega mea de blogosfera si de provocare, Bianca. Tocmai se intorcea de la portia de mers pe jos. Nah, ca poza am uitat sa facem 🙂

Cam asta a fost la Day6 in Craiova. Daca vreti sa vedeti cum se petrece provocarea Ambasadei Suediei si-n alte parti din Romania, vedeti aici.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.