Pororoca in Craiova la Cinema Patria, Duminica, Luni si Joi

Pororoca este numele unui fenomen ce apare cand apele Oceanului Atlantic se napustesc pe Amazon cu valuri de 4 metri. Tradus „raget puternic” sau „care poate distruge totul cu o furie intensă”, filmul radiografiaza evenimentul care pot distruge un cuplu.

Pororoca din 19 Ianuarie

Viata unei familii obisnuite este zdruncinata in clipa in care fetita mai mica dispare. Vina, durerea, furia si deznadejdea pun stapanire pe familie si-l transforma pe tatal care si-a pierdut copilul.

Pororoca

Pororoca pe ecrane romanesti din Ianuarie 2018

Scenariul si regia sunt semnate de Constantin Popescu iar distributia este asigurata de Bogdan Dumitrache, Iulia Lumânare, Adela Mărghidan, Ştefan Răuş, Constantin Dogioiu, Elvira
Deatcu, Ioana Flora, Adina Lucaciu, Emanuel Pârvu, Izabela Neamţu, Dragoş Olaru, Angel Popescu, Mircea Gheorghiu.

Pororoca in 3

Imaginea este semnată de Liviu Mărghidan, montajul de Corina Stavilă iar sound design de Mihai Bogos.

Pororoca va participa in perioada 24 Ianuarie – 4 Februarie la competitia Voices a Festivalului International de Film de la Rotterdam.

In Romania filmul este prezent pe ecrane incepand din 19 Ianuarie.

Pororoca la Craiova

Filmul i-a adus trofeul pentru Cel mai bun actor lui Bogdan Dumitrache la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian.

Bogdan Dumitrache a fost actor al Teatrului National Marin Sorescu din Craiova (2001-2003), unul din rolurile importante fiind in ”Îmblânzirea scorpiei”.

La Craiova, Pororoca ruleaza la Cinema Patria Duminică, 21 Ianuarie si Luni 22 Ianuarie de la ora 17:45. Ultima ocazia este Joi de la ora 15:30.

Biletele se pot comanda si online aici.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.