Am sarbatorit cu blogoltenii la Craiova Blog Meet 72, adica tot atatea intalniri lunare numarate din Februarie 2012.
Atunci a fost considerat primul blog meet oficial, deoarece ne-am adunat mai mult de 3 bloggeri 🙂 Vreo 3 luni ne intalnisem in format de 3, atunci am reusit sa fim 8.
De atunci, luna Februarie este prilej de aniversare si de petrecere alaturi de blogolteni.
Cum a fost la Craiova Blog Meet 72
La fel ca la aniversarea de 6 ani, ne-am intalnit in Crama la Restaurant Marmara.
Dintre cei 8 de la primul blog meet oficial am fost prezenti 2 offline (eu si Mircea) si unul virtual. Geordan s-a stabilit intre timp in Germania dar a ramas traditia ca tortul aniversar sa-l faca Mama lu’ Geordan.
Sa traiasca doamna Pavel si sa ne mai faca astfel de bunatati 🙂
Daca va intrebati care-i treaba cu ASBO, pornind de la intalnirile lunare a luat nastere Asociatia Bloggerilor Olteni. Tot in luna Februarie s-a aprobat inscrierea ASBO in registrul Judecatoriei Craiova, asa ca sarbatorim la dublu 🙂
Ca de fiecare data, la intalnirile blogoltenilor vin si bloggeri si prieteni ai lor. Intre timp, multi dintre prietenii nostri au intrat in blogosfera sau alti bloggeri ni s-au alaturat.
Asa a fost si acum. Cosmin este nou in blogosfera cu Fuga in bucatarie, asa ca a dat o fuga la Craiova Blog Meet 72. A discutat despre bucatareala cu Alin.
Iar cu noi a cinstit un pahar de vin si am discutat despre blogareala 🙂
Andreea inca n-are blog dar s-a simtit bine printre blogolteni. Pe unii ii stia deja, pe altii i-a cunoscut acum iar pe restul cu alte ocazii 🙂
Vine si blogul, pana atunci a bifat deja primul Craiova Blog Meet care s-a nimerit sa fie cu petrecere aniversara.
Am facut si fotografia de grup. Nu suntem toti, unii au venit dupa ce au plecat primii 🙂
Am dansat, am glumit, am taiat si tortul si am mai vorbit despre blogareala 🙂
Ce bunatati am savurat la Craiova Blog Meet aniversar
Pe langa tortul aniversar pregatit de Mama lu’ Geordan, fiecare si-a comandat ce a poftit de la Marmara. Acesta este un restaurant cu specific turcesc, asa ca ne-am rasfatat cu tot felul de bunatati. Am retinut cateva cuvinte cheie: salata Zeytin, Adana Kebab, turkish pizza si altele.
Eu mi-am luat cotlet de miel, alaturi de cartofi cu rozmarin la cuptor.
Si l-am asociat cu un Merlot sec.
Am inceput aniversarea Sambata si am terminat-o Duminica 🙂 Pana data viitoare, va las cu imagini de la aniversare.
Spor aniversar!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei