Inaugurare birou OSF Global Services la Craiova

Cand am terminat noi facultatea majoritatea colegilor plecau spre Canada. Mai era cale lunga pana la intrarea in UE asa ca Toronto era destinatia „scurta” pentru multi craioveni. Mi-am adus aminte despre acest lucru azi, la deschiderea celui de-al 8-lea birou OSG Global Services din Romania, la Craiova.

inaugurare OSF Global Services la Craiova

Dar care e legatura cu Canada? Compania multinationala de dezvoltare software, solutii eCommerce si cloud, OSF Global Services, are sediul general in Quebec si are capital majoritar romanesc.

In cifre, OSF Global Services inseamna 650 de angajati, 23 de locatii, 13 tari si 14 continente. In cele 8 birouri OSF Global Services din Romania sunt in jur de 400 de angajati iar clientii sunt in general companii straine, cu activitate globala, din America de Nord, America de Sud, Europa si Asia.

Cateva lucruri despre OSF Global Services Craiova

Deocamdata biroul din Craiova are 15 angajati insa planurile sunt ca in acest loc sa lucreze 100 de persoane.

OSF Global Services Craiova

Daca esti interesat sa inveti sa lucrezi cu tehnologii cloud si ecommerce, am aflat si o adresa folositoare: hr@osf-global.com Sper sa va regasiti in mesaj 🙂

Adresa fizica a sediului din Craiova se afla in incinta Carol Office Center, la etajul 1, pe Bulevardul Carol nr. 11 din Craiova. Adica foarte aproape de Universitate. Chiar a fost vorba despre o inaugurare, spatiul fiind proaspat dat in folosinta.

Carol Office Center

Alt aspect interesant pe care l-am aflat a fost ca angajatii OSF Global Services (din Craiova si de peste tot in lume) au un program flexibil si posibilitatea de a lucra remote.

Am aflat aceste detalii de la Gerard Szatvanyi, Presedinte si CEO OSF Global Services, prezent azi la Craiova.

Evident, fiind vorba despre o inaugurare de sediu nu au lipsit urarile la ciocnirea unui pahar de sampanie.

Sa fie cu noroc!

Pana la noi vesti bune, va las cu imagini de la inaugurare si cu o urare:

Sa fie intr-un ceas bun!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.