PSD minte ca bucurestenii au huiduit-o pe Simona. Nu pe Firea

Dupa ce prima blonda a Bucurestiului a fost huiduita pe Arena Nationala, aparatul de propaganda pesedista a inceput sa refuleze. Prin filme si imagini infantile PSD minte si incearca sa induca ideea ca 20000 de bucuresteni au huiduit-o pe Simona. Nu pe Firea.

Firea dreaq de evidenta, ca si-un copil de clasa a II-a poate sa-si dea seama cine-i aplaudat si cine huiduit.

In mod evident Simona a inteles situatia. Si-atunci pentru cine este mesajul „subliminal”? Si cat de prost sa fii sa crezi un asemenea lucru?

PSD minte

Daca totusi ar exista cineva care sa creada ca bucurestenii au huiduit-o pe Simona, am 2 intrebari simple. De clasa a II-a.

  • De ce au incetat huiduielile dupa ce duamna Firea a disparut val-vartej?
  • De ce a fost aplaudata si ovationata Simona cand era singura pe scena?

In afara de raspunsurile evidente, sunt de comentat si enunturile din mesaj.

PSD minte. Prin omisiune, prin exagerare, din obisnuinta

Cat ar fi de „iubita” Firea de bucuresteni, sunt sigur ca n-au huiduit chiar 20000 de oameni. Nu de alta, dar unii erau cu copiii si s-au abtinut. Iar altii au ignorat-o, pentru ca ei venisera acolo pentru Simona.

Dar de ce se baga in ecuatie mitingul PSD? Mai ales ca la ora cand s-a jucat meciul nu erau „sute de mii de romani la mitingul PSD”. Imaginea din mesaj este din alt moment al mitingului. Unii nu stiau nici cine-i Dracnea, ei apreciau excursia. Ce sa mai zicem atunci de Simona si Roland Garros?

Nu urmaresc canalele de defulare PSD si nu stiu daca e adevarat dialogul dintre Gadea si Dracnea. Si nici raspunsul ca reusita mitingului PSD „a fost chiar mai mare decat succesul Simonei”. Dar ce legatura are una cu alta?

Tot fara legatura, dar a propos de Simona Halep, asta a aparut in centrul New Yorkului.

Simona Halep la New York

Si asta in New York Times si-n presa internationala.

Romania: Cheers for Simona Halep, Jeers for Bucharest Mayor” – By The Associated Press

Oare la asta se referea Dracnea?

Minciuna are picioare scurte

Si-atunci de ce ce astfel de mesaje? Probabil din obisnuinta de a minti. Va mai aduceti aminte mesajele primite in cutiile postale inainte de alegerile prezidentiale?

psdisme

Ei bine, aceleasi mesaje sunt si acum in propaganda pesedista. Pai n-ati vazut la miting pancartele cu „Nu vrem sa ne taie Iohannis pensiile”?

Nu e Iohannis cel mai penal, cu 6 case? Nu ca saracul de Dracnea, care are #decat un palat si munceste de peste 20 de ani pentru comunitate.

Ba baieti, ati uitat mesajele referitoare la traficul de copii.

PSD minte si tot incearca sa se lipeasca de imaginea Simonei

Pe vremea lui Ponta se incerca lipirea de imaginea castigatoare a Simonei Halep prin metode mai subtile. Prin reclame sponsorizate apareau mesaje de felicitare la adresa Simonei, iar daca dadeai Like, like-urile se strangeau pe pagina de Facebook a lui Ponta.

Jenant dar oricum mult mai subtil decat prosteala de acum. Si ce-a facut Simona? Si-a vazut de treaba, a castigat in continuare turnee si a devenit numarul 1 mondial.

Avand unul dintre cele mai bune retururi din lume, sunt sigur ca va raspunde in stilul ei.

Se poate si mai bine?

Se aude ca Gabriela Firea ar fi fost avertizata sa nu mearga pe Arena Nationala. Iar cheia orasului trebuia sa-i fie inmanata Simonei de catre campioana mondiala Gabriela Szabo.

Chiar daca Gabriela Szabo este apropiata de PSD, nu cred ca ar fi huiduit-o nimeni. Oamenii veniti pe Arena Nationala apreciaza performantele sportive, nu impostura.

Mult mai bine a fost primita isprava Ministerului de Interne. N-a aparut Carmen Dan ci brigada rutiera in „complicitate” cu campioana olimpica la scrima, Loredana Dinu.

Simona Halep a fost oprita in trafic pentru „exces de viteza la rever”. Si a fost sanctionata cu „flori la fel de frumoase precum sufletul si caracterul ei”.  Mesajul transmis prin intermediul Loredanei Dinu a fost de la „toti colegii din Ministerul Afacerilor Interne”.

amenda rutiera Simona Halep

Sursa foto

Deci se poate si mai bine. Si-atunci de ce PSD minte? De ce in loc sa recunoasca esecul duamnei Firea, incearca sa inverseze personajele huiduite?

Din „respect” pentru „Simona Halep, marea noastra campioana”? Din „respect” pentru fanii Simonei?

Sau din obisnuinta?

Hai Simona!

Save

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.