Bine (ca) v-am regasit la Miercurea fara carne in decor hibernal. Daca saptamanile trecute am experimentat orez asiatic, azi am trecut la orez cu legume. De-al nostru, romanesc 🙂
Pentru de dimineata am avut paine (grau intreg) proaspat scoasa din prajitor, cu unt, branzeturi si sos de rodie. Asa pentru a-mi aminti gusturile copilariei.
Pentru ca am zabovit ceva timp in frig ca sa deszapezesc masina, am bagat si-un ceai indulcit cu merisoare. Probabil ca eram inca inghetat, asa ca nu l-am imortalizat.
Insa pana la intervalul dulce 09:00 – 11:00 mi-am revenit, tocmai bine pentru a savura gutuie cu ciocolata neagra.
La pranz am fost iar clasic: sote de spanac cu cascaval pane si mamaliga.
Orez cu legume mai pe seara
Mai pe seara, dupa orele de microbiologie am pus in practica fermentatia lactica invatata la cursurile de master la EVV. Adica am mancat muraturi 🙂
Muraturile le-am asociat cu orez cu legume. Foarte bune!
Eu am luat orez cu legume de la Gastro Auchan. Dar puteti sa-l pregatiti foarte bine si acasa. Am pentru voi o reteta de la Gina Bradea.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei