Orez cu legume la Miercurea fara carne

Bine (ca) v-am regasit la Miercurea fara carne in decor hibernal. Daca saptamanile trecute am experimentat orez asiatic, azi am trecut la orez cu legume. De-al nostru, romanesc 🙂

Pentru de dimineata am avut paine (grau intreg) proaspat scoasa din prajitor, cu unt, branzeturi si sos de rodie. Asa pentru a-mi aminti gusturile copilariei.

mic dejun cu gustul copilariei

Pentru ca am zabovit ceva timp in frig ca sa deszapezesc masina, am bagat si-un ceai indulcit cu merisoare. Probabil ca eram inca inghetat, asa ca nu l-am imortalizat.

Insa pana la intervalul dulce 09:00 – 11:00 mi-am revenit, tocmai bine pentru a savura gutuie cu ciocolata neagra.

gutuie cu ciocolata neagra

La pranz am fost iar clasic: sote de spanac cu cascaval pane si mamaliga.

spanac sote cu cascaval pane

Orez cu legume mai pe seara

Mai pe seara, dupa orele de microbiologie am pus in practica fermentatia lactica invatata la cursurile de master la EVV. Adica am mancat muraturi 🙂

Muraturile le-am asociat cu orez cu legume. Foarte bune!

orez cu legume

Eu am luat orez cu legume de la Gastro Auchan. Dar puteti sa-l pregatiti foarte bine si acasa. Am pentru voi o reteta de la Gina Bradea.

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.