4 bilete la Mamma Mia, pe 23 Decembrie la Craiova

Va spuneam despre primul musical de care ma voi bucura la Craiova, dar vreau sa fie bucuria mai mare. Asa ca pun la bataie 4 bilete pentru spectacolul Mamma Mia din 23 Decembrie la Sala Polivalenta Craiova.

Mamma Mia la Craiova

Daca nu v-ati luat inca biletele pentru musicalul Mamma Mia, mai aveti o sansa.

Pun la bataie 4 bilete. Hai la concurs!

Pentru cititorii blogului ofer 4 bilete la spectacolul Mamma Mia de Duminica, 23 Decembrie, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti pentru a fi fericitii castigatori ai celor 4 bilete? Mai intai sa intrati pe primul link din articol (cel despre spectacolul Mamma Mia). Si sa lasati un comentariu la acel articol de pe blog.

Daca n-ati mai comentat pana acum pe un blog, nu trebuie sa va fie frica. Nu e mare filosofie, ci dimpotriva e foarte simplu. Pentru a lasa comentariul trebuie sa va treceti numele si prenumele si adresa de e-mail la finalul comentariului.

comentariu pe blog pentru 2 bilete

In comentariu va invit sa scrieti de ce vreti sa mergeti la spectacol. Cu cine, ce asteptari aveti si alte astfel de detalii personale si preferentiale 🙂

La adresa de e-mail lasati adresa voastra de e-mail, unde veti primi biletele in caz ca sunteti castigatori.

Daca aveti si un blog, il scrieti la rubrica urmatoare. Daca nu, lasati necompletat.

Apasati pe „Submit your comment” si comentariul vostru ajunge la mine.

Va rog sa scrieti cu atentie comentariile si sa verificati daca ati completat tot, inainte de a apasa „Submit your comment”.

Alegerea castigatorilor va fi subiectiva, in sensul ca voie selecta raspunsurile cele mai convingatoare. Atentie mare, bag depunctare pentru comentariile incomplete sau incorecte din punct de vedere gramatical, logic etc.

Evident, comentariile anonime nu vor fi luate in consideratie. Motivul este foarte simplu. Fara nume, nu stiu cine este „adresantul”.

Deadline pentru comentarii Joi, 20 Decembrie, ora 23:59. Fericitii castigatori ai celor 4 bilete vor fi anuntati Vineri, 21 Decembrie.

Spor castigator!

Update:

Castigatorul celor 4 bilete este Anastasescu Radu, care a ales sa mearga cu familia la musicalul Mamma Mia. Frumos cadou de Craciun!

Save

Save

2 Comments

  1. Anastasescu Radu
  2. Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.