Bine ati revenit la Miercurea fara carne. Azi am avut in premiera humus grecesc. Dar si alte bunatati si multa ceapa. Va invit sa aflati de ce 🙂
Humus grecesc cu naut si susan
Am mai experimentat humus cu ardei copt la Miercurea fara carne. Banuiesc ca-i zice humus grecesc pentru ca pe langa naut mai are si susan.
Acum l-am presarat cu piper roz si l-am acompaniat cu masline de Thassos, cascaval si sos de rosii iute.
Am gasit si o varianta de humus grecesc cu iaurt. Aveti aici reteta. Si alte 8 variante de humus.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00, am avut mandarine cu ciocolata neagra. Si cu ceai de Aloe Vera si plante medicinale. De grija sa-mi tot suflu nasul, am uitat sa fac poza 🙂
La pranz am trecut pe preparate romanesti. Mai intai ciorba de fasole.
Cu ceapa. Da, pentru ca sunt racit de cateva zile, de ieri tot bag ceapa. Am luat ceapa de apa, in speranta ca nu e asa de iute si voi manca mai multa. Nu stiu in ce ape s-a scaldat ceapa asta, dar a fost asa de iute ca am transpirat mancand.
Revenind la ziua de azi, dupa ceapa am bagat ceva mai putin iute. Salata de varza murata, cu boia dulce si un pic de ulei de masline.
Am continuat cu ceapa si spre seara. Langa tocanita de legume am pus ceapa de apa si sare. Intre timp am lasat ceapa la degerat si n-a mai fost atat de iute.
Am mai bagat si-un vin fiert mai pe seara si sper sa scap de raceala.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei