Living Coral, culoarea anului 2019 si la rosé-uri?

Ca de fiecare data Pantone stabileste culoarea anului tinand cont de trenduri si de alte criterii doar de ei stiute. Ei bine, Living Coral este culoarea anului 2019.

Living Coral culoarea anului 2019

Living Coral, culoarea anului 2019 si la rosé-uri?

Nu stiu la ce va duce pe voi cu gandul Living Coral. Insa vazand pestele din imagine si culoarea respectiva, m-as gandi ca se asociaza cu un vin rosé.

Rose-urile pot varia in culoare de la foita de ceapa, trecand prin somon si pana la nuante de roz mai vibrante. De ce n-ar fi si vinurile in trend cu Living Coral, culoarea anului 2019? Ca destul a fost culoarea anului in ton cu vinul rosu, cand nuanta aleasa in 2015 era Marsala 🙂

Ma gandeam la acest lucru in timp ce savuram un Siel rosé de Tohani. Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Pinot Noir si Busuioaca de Bohotin si-au dat mana in acest vin. Si culorile si gusturile 🙂

Va zisesem despre el dar inca nu-l degustasem. 13% alcool, vioi si cu arome specifice de fragute si parca si alte fructe exotice. Dar trebuie sa mai aprofundez 🙂

Insa la asocieri culinare ar merge de minune cu fructe de mare. De exemplu cu creveti pe gratar. La care as mai adauga si-un pic de piper roz, ca tot m-am indragostit de el. Cum vi se pare?

creveti cu Siel Tohani rosé

Fiind productie 2017, n-aveau de unde sa stie care vor fi trendurile coloristice in 2019. Bineinteles ca depinde si de lumina in ce culoare vezi rosé-ul.

Eu l-am baut mai pe seara. Nu de alta, dar sa se vada mai bine luminitele din brad 🙂 Si sa straluceasca steaua 🙂

Siel rosé Living Coral

Nu-i chiar un „corai”, insa am vazut in sclipirile vinului culoarea anului 2019. Se observa si-n stralucirea de pe pahar.

As fi putut sa „virez” imaginea din culori, ca sa fie cat mai apropiate. Insa presimt ca la lumina zilei se apropie natural de culoarea anului 2019.

Voi ce rosé-uri „corai” ati vrea sa beti in 2019?

Spor degustator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.