Podravka Koprivnica la Craiova. Hai cu victoria!

Dupa infrangerea amara la Super Amara Bera Bera si inca 2 infrangeri clare in Liga Florilor, vine meciul cu Podravka Koprivnica. Adica echipa care ne-a eliminat din grupele Champions League. Dar si echipa care conduce autoritar grupa D, cu maximum de puncte.

Infrangere dupa infrangere, de ce nu si victorie dupa 3 infrangeri?

Accidentarile principalelor marcatoare ale Craiovei isi spun cuvantul si leoaicele alb-albastre se bazeaza pe aparare. Si daca la victoria cu Nykobing ne-a iesit de minune, nu acelasi lucru se poate spune pentru meciurile de handbal care au urmat.

SCM Craiova vs CSM Bucuresti

La Zalau au fost primele semne de dereglare in aparare. La Bera Bera nu ne-a iesit nimic iar in meciul cu SCM Bucuresti ne-a tinut poarta dar nu si atacul. Cu 5 lovituri de la 7 m ratate, nu poti sa emiti pretentii intr-un meci cu bucurestencele.

atac CSM Bucuresti

Dar sa vedem si cateva aspecte pozitive din jocul fetelor noastre. Putine, ce-i drept.

Semne timide de revenire pentru meciul cu Podravka Koprivnica

Ekaterina Dzhukeva a fost din nou #1. Si la propriu si la figurat, Kati a fost jucatarea nr. 1 de la SCM Craiova.

Ekaterina Dzhukeva #1

Deonise Fachinello da semne ca s-a integrat in echipa dupa numai 4 jocuri. A marcat 6 goluri pentru oltence in meciul cu CSM Bucuresti si a facut un meci bun in aparare. Sa speram ca experienta lui Deonise Fachinello si a Patriciei Vizitiu vor ajuta echipa sa treaca de pasa proasta.

Deonise Fachinello

De remarcat primul gol inscris de tanara Valentina Ion sub culorile alb-albastre. Si ce gol, in fata Paulei Ungureanu, care aparase pana atunci 5 lovituri de la 7 m.

Si chiar daca duelul Ion vs. Ion, Madalina Ion de la CSM Bucuresti a aparat in fata Valentinei Ion de la SCM Craiova, reactia salii spune totul.

A propos de sala, mi-as fi dorit sa fie mai multi spectatori.

Sala Polivalenta Craiova

Sa speram ca vor veni la meciul cu Podravka Koprivnica. Si ca vor fi mai activi si mai zgomotosi.

Blue Legion Craiova

SCM Craiova vs Podravka Koprivnica, Vineri, 18 Ianuarie ora 19:30

Un alt aspect care ne poate ajuta se refera la odihna. Dupa deplasarea la Zalau a urmat cea in Spania si revenirea in Craiova. De data aceasta meciul cu croatele este acasa, dupa meciul de acasa din Liga Florilor. Sa speram ca va conta odihna in plus, pentru ca ne asteapta un meci foarte greu.

SCM Craiova vs Podravka Koprivnica

Croatele au aruncatoare excelente de la 9 metri iar echipa s-a mai intarit dupa jocul din calificarile pentru Champions League. Dar cu o aparare buna, cu o atmosfera incendiara in sala si cu mai putine ratari in atac, SCM Craiova poate obtine inca o victorie acasa. Va fi greu, foarte greu, dar nu imposibil.

Luati-va prietenii, veniti cu vuvuzelele si cu scandarile la purtator si haideti sa le purtam pe fetele noastre spre victorie.

Hai SCM Craiova!

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.