Andre Rieu, invitatie la dans la Inspire Cinema

Nu cred ca este cineva care n-a auzit de Andre Rieu sau de concertele sale indragite in toata lumea. Daca ati uitat cumva numele, va reamintesc repede cu cateva imagini si sunet.

Andre Rieu a fost si-n Romania de mai multe ori. Daca nu ati avut posibilitatea sa-l vedeti la un concert, va fac pofta tot cu imagini si sunet.

Spectacolele lui sunt cunoscute in toata lumea iar concertul anual de la Maastricht a devenit un punct de referinta pentru iubitorii muzicii.

Am folosit termenul spectacol deoarece Andre Rieu a imaginat un eveniment care depaseste granitele unui concert. La spectacolele lui Andre Rieu lumea asculta muzica, canta, danseaza sau da frau liber emotiilor. Pe scurt este o bucurie impartasita de mii de oameni in acelasi timp si-n acelasi loc.

Concertul Andre Rieu de la Maastricht la Inspire Cinema

Violonistul, dirijorul si compozitorul olandez Andre Rieu si spectacolul Maastricht 2019 pot fi vazuti la Inspire Cinema Craiova pe 27 si 28 Iulie:

  • Sambata, 27 Iulie, ora 20:00, sala Ultra 4K, Inspire VIP Mall, 60 lei,
  • Duminica, 28 Iulie, ora 16:00 la Inspire Mercur Center, 40 lei

Spectocolul dureaza 185 minute, cu o pauza de 16 minute inclusa.

Andre Rieu

Aveti asadar 2 posibilitati de weekend ca sa va relaxati pe ritmuri celebre.

Nu este o transmisie live ci o inregistrare a concertului in conditii video-audio deosebite. Poate gasiti si pe Youtube fragmente, insa nu la calitatea de care meritati sa va bucurati.

Apoi, chiar daca nu sunteti live la concert, sunteti intr-o sala plina care vibreaza pe acordurile muzicii. La fel ca alte sali de cinema din alte locatii. Doar in aceste 2 zile concertul este transmis in cinematografe si apreciat de mii de oameni de pretutindeni.

Am mai trait o experienta asemanatoare cu Circle of Love – Depeche Mode, un spectacol multimedia la Teatrul National.

Imi zicea atunci un prieten ca nu vede cu ce ar fi mai presus un astfel de eveniment, fata de discurile si CD-urile pe care le poate asculta acasa. Dupa ce a ajuns totusi la spectacol, a tras concluzia. Mi-a zis ca acasa ar fi ascultat singur si n-ar fi simtit bucuria unei sali pline, vibrand pe aceeasi frecventa.

Ne bucuram impreuna pe 27 si 28 Iulie la Inspire Cinema in Craiova?

Spor incantator!

Save

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.