Nimicuri in continuare

A ramas memorabil raspunsul unui om simplu la laudaroseniile PSDracnea. Nimic. Nimicuri in continuare, chiar daca PSD-ALDE anunta o despartire mare.

Nimicuri in continuare

Nimicuri in continuare

Daca se mai scurg parlamentari PSD la Pro Romania, in fond nu se schimba nimic. Cei care au ciopartit justitia sunt tot ei, doar ca acum sunt repartizati in mai multe partide.

Chiar daca ALDE iese de la guvernare, cei care au macelarit legile justitiei sunt in Parlament in continuare.

Chiar daca UDMR nu (mai) sustine ciuma rosie, cei care au votat cot la cot cu PSD si ALDE, sunt in continuare parlamentari.

Asadar majoritatea ticaloasa se mentine in Parlament, chiar daca s-au schimbat aliantele. In Parlament nu s-a schimbat nimic. Se rup aliante si se fac altele, cu aceleasi ingrediente toxice.

Dar sa explic. Inainte de alegerile europarlamentare eram uimit de doua rezultate din sondaje. Nu intelegeam procentele mari date pentru ALDE si Pro Romania.

La partidul lui Ponta era oarecum de inteles ca se mai scurg optiunile de stanga, nemultumite de Dragnea. Dar pe ALDE cine sa-l ridice aproape de 10 procente? Tariceanu cel traditional? Ievaluatul Tudorel? Melescanu cel iubit de toata diaspora? Tot cu virgula imi dadea.

Noroc ca rezultatele votului nu s-au potrivit cu sondajele la Ponta, iar la Tariceanu nici macar pe jumatate.

Ramas pe dinafara de Europa, Tariceanu s-a cerut acum afara si din guvern. Si ce sa vezi, pozeaza in restructuratorul guvernului si in ajustarea programului de guvernare la realitate.

Mai usor cu pozele, ca n-am uitat de Fat Frumos din afisele electorale! Care s-a dovedit un rapciugos la europarlamentare.

Calcule prezidentiale

USL de esalonul doi, PSD-ALDE, nu mai exista. Se formeaza USL 3.0, Pro Romania – ALDE. Tot cu ei. Adica prietenii infractorilor au iesit dintr-o alianta si formeaza alta. Si nici nu vor sa deconteze electoral, sustinandu-l la prezidentiale pe „independentul” Mircea Diaconu.

Avand in vedere referendumul validat cu 80% pro Justitie, sper sa n-ajunga in turul 2 reprezentantii partidelor anti-justitie. Nici Veorica, nici Mircea Diaconu. Despre reprezentantul UDMR nu se pune problema.

De-asta zic ca nu s-a schimbat nimic din acest punct de vedere. Legile impotriva justitiei exista in continuare, SS exista in continuare. Sper ca si candidatii prezidentiali propusi de promotorii legilor anti-justitie sa aiba soarta de la referendum.

Pana atunci, ziua de azi nu aduce nimic nou sub soare. Chiar nimic. 27-08-19 = 0. Faceti si voi calculele daca nu ma credeti.

Nimic nici in dreptul sanselor pentru eventuale alegeri anticipate. Nimicurile tin cu dintii de locurile ocupate.

Spor schimbator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.