Craiova Jazz Festival 2019 intre 10 si 13 Septembrie la Filarmonica Oltenia

Am aplaudat aparitia festivalului in 2017 si am spus prezent si in 2018. Din pacate ratez Craiova Jazz Festival 2019 pe motive de deplasari in alte zari. Insa sper sa va bucurati voi de frumusetea jazzului si sa ne revedem bucurosi editia viitoare.Craiova Jazz Festival 2019

Craiova Jazz Festival 2019

Festivalul debuteaza Marti, 10 Septembrie, cu mai multe ceasuri bune incepand de la ora 19:00. Locul de desfasurare este Filarmonica Oltenia Craiova.

In prima zi ne vor incanta Oltenia Big Band si invitatii lor. Asteptati-va la ritmuri de swing, blues, bebop, Dixieland, modal jazz, latin-jazz-fusion, cuban-brazilian jazz, funk s.a.m.d.

Craiovenii au mai avut ocazia sa asculte Oltenia Big Band la Craiova Muzicala sau chiar la editiile trecute ale festivalului craiovean de jazz.

In schimb Miercuri, 11 Septembrie, ascultam in premiera craioveana Arya Jazz Band cu albumul „LIVE SESSION:GO!”. Tot de la ora 19:00 si tot la Filarmonica Oltenia Craiova.

Joy, 12 Septembrie, please enjoy Ana Mardare si Tudy Zaharescu Jazz&Soul Band. Adica melodii din anii 40, dance, disco, funk, R&B, motown, rock and roll, swing, latin, brazilian, jazz, standard jazz, reggae şi soul.

Am ales de pe Youtube un moment dintr-un concert cu Ana Mardare.

Ghinion de Vineri 13, dar spectacolul trebuie sa aiba si o zi de final. Adica Vineri, 13 Septembrie.

In ultima zi de Craiova Jazz Festival suntem invitati sa-i aplaudam pe Cico’s Jazz Orchestra (GERMANIA) Feat. Oltenia Big Band.

Am apreciat un astfel de moment la festivalul din 2017. Sper ca prestatia din 2019 sa fie cel putin de acelasi nivel.

Pe langa numele de pe afis vor mai fi invitati si momente surpriza de care sper sa va bucurati din plin.

Pana atunci mai adaug ca biletele şi abonamentele se gasesc la agentia Filarmonicii „Oltenia” Craiova.  Programul de lucru este de Luni pana Vineri este 10:00 – 18:00 iar pentru informatii suplimentare aveti telefonul 0251.414.698.

Preţuri bilete:

  • 40 lei;
  • 10 lei (elevi, studenti, seniori).

Preţ abonament:

  • 100 lei/4 seri.

Alte i nformatii si detalii despe festival gasiti la Filarmonica Oltenia.

Spor incantator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.