Debut victorios in deplasarea de la Bistrita

Debut victorios in Liga Florilor pentru fetele de la SCM Craiova. Daca in alte editii de campionat am debutat  acasa cu Bistrita si-am pierdut, acum am castigat in deplasare.

debut victorios in deplasarea de la Bistrita

Victoria este cu atat mai valoroasa cu cat SCM Craiova a avut 5 absente in lot. Leoaicele din Banie nu s-au bazat azi pe Cristina Zamfir, Jelena Trifunovic, Timea Tatar, Bobana Klikovac si Adina Cace.

Debut victorios in Liga Florilor pentru SCM Craiova

Deplasarea la Bistrita se anunta una foarte dificila din mai multe puncte de vedere. In primul rand pentru ca era primul meci oficial, dupa perioada de pregatire.

Apoi, Gloria Bistrita are cea mai experimentata echipa din Liga Florilor. Iar duelurile oltencelor cu Bistrita au fost intotdeauna pe muchie de cutit.

Nu in ultimul rand, cele 5 accidentari din tabara Craiovei nu sunt deloc de neglijat.

Cu toate acestea handbalistele de la SCM s-au impus cu o diferenta de 2 goluri. Dupa ce prima repriza se incheiase cu 1 gol avantaj (10 – 11) pentru alb-albastre.

Partida a fost foarte echilibrata, cel putin in prima repriza. O singura data s-au dus gazdele la 2 goluri diferenta, insa craiovencele au revenit pe final. In repriza a doua SCM Craiova a reusit sa conduca si cu 4 goluri diferenta, finalul meciului consemnand scorul 22 : 24.

A fost un meci de exceptie pentru Patricia Vizitiu, care a marcat nu mai putin de 10 goluri. Iata si restul marcatoarelor alb-albastre: Ana Maria Ticu 6, Carmen Selaru 4, Zeljka Nikolic 2, Iulia Khavronina 1, Nicoltea Tudorică 1.

Echipa in teren, pe banca si in tribune

Insa cheia succesului a fost determinata de jocul in aparare si de ambitia de ansamblu a echipei. Fetele noastre s-au ajutat intre ele, s-au suplinit cand a fost cazul si au respectat indicatiile de la banca.

S-a vazut si in timpul time-out-urilor cat de concentrate erau handbalistele Craiovei si cum se incurajau intre ele.

Au fost multe goluri spectaculoase marcate de oltence, cele mai multe fiind opera Patriciei Vizitiu. Insa si golul dat cu spatele la poarta de Carmen Selaru a fost unul exceptional.

De remarcat si paradele Ekaterinei Dzhukeva, care a securizat poarta noastra.

Au fost si cateva ratari unu la unu cu portarita Bistritei, aruncari in bara sau 7 m ratat. Insa per total SCM Craiova a fost mai buna decat echipa gazda si a castigat meciul. Spre bucuria colegilor de la Blue Legion Craiova care au facut deplasarea la Bistrita. Si care s-au auzit de cateva ori scandand numele Craiovei in vacarmul din sala bistriteana.

Blue Legion Craiova la Bistrita

Urmeaza meciul cu HC Zalau – Miercuri, 4 Sept ora 11:00

Miercuri, 4 Septembrie, de la ora 11:00, SCM Craiova joaca acasa cu HC Zalau. Este o partida in avans, deoarece pe 7-8 Septembrie SCM Craiova joaca in EHF Cup cu Jomi Salerno.

Meciul cu echipa lui Gheorghe Tadici va fi unul foarte greu, zalauancele invingand azi CSM Bucuresti la 1 gol diferenta.

Chiar daca partida se desfasoara la o ora matinala in timpul saptamanii, sa speram ca vor fi suficienti suporteri in Sala Polivalenta. Scolile n-au inceput, facultatile nici atat, ar fi frumos sa le multumim fetelor pentru victoria de azi, in numar cat mai mare.

Sa speram ca va fi un meci frumos si fara accidentari. Si ca pana atunci se mai rezolva indisponibilitatile din tabara noastra.

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.