Derbi oltenesc, SCM Craiova joaca cu Valcea in Banie

Dupa pauza de campionat prilejuita de meciurile echipei nationale, avem derbi oltenesc in Banie. SCM Craiova joaca cu SCM Rm. Valcea in Sala Polivalenta de la ora 18:15.

Inainte de toate, imi doresc sa fie un meci fara accidentari. SCM Craiova are deja infirmeria plina de la inceputul campionatului. Rm. Valcea nu are nevoie de accidentari inainte de meciurile din Champions League. Sa fie un meci frumos si sa invinga echipa mai buna!

Sper sa fie si un arbitraj ok, insa am rezervele mele. Sunt aceiasi arbitri care au condus meciul din toamna trecuta de la Valcea. Sper sa nu mai fie cod galben de catastrofe in arbitraj.

Derbi oltenesc in Banie

Inainte de meci am fost azi la conferinta de presa organizata de SCM Craiova. Au participat antrenorul secund Costin Dumitrescu alaturi de jucatoarele Zeljka Nikolic si Ekaterina Dzhukeva.

conferinta de presa inaine de derbi oltenesc cu Valcea

Deme s-a aratat increzator inaintea meciului si a facut apel la suporteri, sa fie alaturi de echipa la acest derbi.

Zeljka Nikolic ne-a asigurat ca leoaicele alb-albastre vor da totul pe teren, cheia fiind apararea.

Ekaterina Dzhukeva, unul dintre stalpii apararii alb-albastre, spera ca echipa sa fie incurajata de multi suporteri si sa le aduca acestora o bucurie.

Revenind la accidentarile din tabara noastra, Timea Tatar s-a operat si va fi indisponibila inca 2 luni. Jelena Trifunovic si Bobana Klikovac nu sunt refacute 100%, insa isi vor ajuta echipa pe teren. Yuliya Khavronina asteapta un verdict medical pentru a vedea daca este nevoie de operatie. Iar Cristina Zamfir este pe drumul cel bun cu recuperarea, insa nu avem o data sigura a revenirii pe teren.

Acestea fiind datele, ne asteapta un meci greu in Sala Polivalenta din Craiova. Marti, 8 Octombrie, ora 18:15 este destul de convenabila, sa speram ca suporterii Craiovei vor fi alaturi de hanbalistele alb-albastre in numar mare.

Hai Craiova! Hai la Sala Polivalenta! Si nu veniti singuri, daca aveti prieteni care iubesc handbalul si sportul, ii puteti invita cu ajutorul evenimentului Facebook.

Pe langa straniere, in echipa Valcei sunt cateva jucatoare care au jucat la Craiova. Va fi deci un meci „oltenesc” si la propriu si la figurat.

Hai la handbal!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.