Ingrediente de toamna prinHD: folk Jos Palaria la Deva

Vinerea trecuta am plecat in gasca blogosferica #prinHD. Prima destinatie Deva. Nu va zic de ce, va dau doar cateva ingrediente de toamna: Make, folk, Jos Palaria, Deva.

ingrediente de toamna prinHD

Daca inca nu v-ati prins despre ce este vorba, a fost concert folk by Marius Matache la Jos Palaria, cafenea dependenta de cultura.

Concert Make Jos Palaria

Am ajuns la Deva cand concertul lui Make incepuse de melodii bune.

Make Jos Palaria

Nah, trafic de Vineri si in loc sa facem 4 ore de la Craiova la Deva, am facut aproape 5. Dar tot am mai prins cateva piese din reprezentatia lui Marius Matache.

Istoria cu concertele lui Make este lunga, insa la Deva a cantat in premiera.

blogerii la cafeneaua Jos Palaria

Cum am fost bloggeri din mai multe zone din tara, ne-a incantat si cu un „purpuriu” muzical regional

Iar pentru cei care n-au prins mesajul, Make a fost suficient de zen incat sa-l intelegem si-n limba chineza

Pentru ca a batut prima data la usa cafenelei si i s-a deschis, a incheiat in limba engleza.

Revenind la cafeneaua dependenta de cultura, probabil ati vazut in poza cu bloggerii ca mesele erau incarcate de bunatati. Asa ne-au rasfatat de fiecare data Alina State si Corina Oprisiu. Sarut-mana!

Ingrediente de toamna prinHD

De data asta, pe langa memorabilul chec cu mac, am avut si placinte. Cu mere si cu branza tot mananc, insa placinte cu varza cred ca n-am mai savurat din clasa a II-a 🙂

placinte cu varza

Au venit la fix incat sa ne revenim dupa drum si sa-l acompaniem pe Make.

A propos, sa nu uit. N-am venit cu mana goala ci cu un tricou de fan.

tricou fan Make

Daca nu se vede clar in prima imagine, am aici un prim-plan.

Fan Make

Asa s-a incheiat seara la Jos Palaria, insa am revenit si Sambata. Nu de alta, dar toamna asta inca nu bausem o cafea la nisip. Eu nu sunt bautor de cafea, insa din cele 8 savurate pana acum in 2019, 3 au fost la Deva, la Jos Palaria.

Concertul lui Make a fost doar deschiderea stagiunii #prinHD sesiunea de toamna. Vineri seara am poposit la Vila Ponton Cincis, pe malul Lacului Cincis, unde gazdele ne-au pregatit alte bunatati locale: virsli.

 

virlsi, ingrediente de toamna prinHD

A propos, stiti care este singularul de la virsli? Doi virsli, un…? Virslu bre. Dar de doar 2. Pentru ca la cat sunt de gustosi si satiosi, pe atat sunt de grei.

Pana la urmatoarea descalecare #prinHD, va las cu imagini de la concertul lui Make.

#PrinHD este un eveniment organizat de Călin Bobora și Cosmin Bachnev, evenimentul fiind sponsorizat de AVIS3000. Ne-au fost alături magazinele PRO HD & AB, Cafeneaua Jos Pălăria, Restaurantul Bistro ”Hai la Tinu” si cotidianul Glasul Hunedoarei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.