Jos palaria pentru initiativele culturale si Glasul Hunedoarei!

Am mai fost #prinHD si-n 2017. Si atunci, si acum, momentele petrecute la cafeneaua dependenta de cultura au fost… Jos palaria.

Jos palaria la Deva!

Jos palaria la Deva!

Si-n 2017 Alina State ne-a intampinat cu multa caldura si m-am bucurat sa vad ca discutiile de-acolo nu sunt simple vorbe.

Ne-am intalnit si atunci cu Alin Bonta, care a descalecat de pe bicicleta pentru a ne darui cea mai recenta cartea a sa.

Ei bine, pentru ca tot eram la un eveniment #prinHD, Alina l-a intrebat pe Alin daca „ar pedala” la niste articole saptamanele despre trasee cu bicicleta #prinHD.

Mi s-a parut inca de atunci o idee foarte buna. Nu de alta, dar am descoperit prin propria experienta cat de frumoasa e Craiova vazuta pe bicicleta.

Nu dupa mult timp, articolele lui Alin Bonta apareau in Glasul Hunedoarei, ziar dependent doar de cititori.

Acum m-am bucurat si mai mult cand Alin Bonta ne-a oferit cea mai recenta carte a sa, Cu bicicleta prin Hunedoara. Este mai mult decat o carte, este un album si o modalitate de promovare excelenta a judetului Hunedoara.

Alin Bonta

Chiar nu-si mai aduceau aminte cand si cum a luat nastere proiectul. Asa ca le-am amintit discutia din 2017, pe terasa la Jos Palaria, cu ocazia proiectului #prinHD. Initial nu si-au amintit. Apoi cand si alti bloggeri (prezenti si atunci, si acum) au confirmat, Alina a tras concluzia ca se leaga bine ­čÖé

Jos palaria Alina State!

Sper sa se mai lege si alte bicicleli cu bloggerii prin zona. Si nu doar bicicleli sau bucatareli ­čÖé Sa mai zic cum ar da un concert folk cu Make si papion la Jos palaria? Deja se imagineaza viitoarele proiecte, v-am spus aici nu sunt doar vorbe.

Jos palaria – cafenea dependenta de cultura

La cafeneaua dependenta de cultura este in primul rand multa pasiune. Si bun gust. Si un spatiu prietenos in care esti intimpinat cu un zambet si o cafea buna.

bliblioteca de la cafenea

Despre cafea va spune unul care bause doar 2 cafele de la inceputul anului. Dar am mai baut inca 2 cafele la nisip, cu ocazia celor 2 vizite recente. Si daca motto-ul spune despre cafeneaua dependenta de cultura, sa spun si eu ca am riscat sa devin dependent de cafea.

cafea la nisip

Nici cu dulciurile nu prea ma omor, insa mi-a ramas gandul la checul cu mac si lamaie Jos palaria, pe care l-am enumerat la bunatatile locale.

chec cu mac si lamaie, Jos palaria

Conceptul integrat marca HD

Daca v-am tot povestit despre #HD, sa revin la promisiunea de la finalul articolului vis a vis de conceptul integrat Avis.

Alina State, administratorul Avis 3000, s-a gandit ca nu sunt suficiente fermele avicole sau magazinele Pro HD. Acestora li se mai adauga cafeneaua Jos palaria si cotidianul Glasul Hunedoarei.

„Glasul HunedoareiÔÇŁ este un cotidian generalist, total independent─â politic, dar dependent de viata comunitatii. Mi-a placut ideea de a face educatie alimentara.

Ca sa nu mai zic ca m-am indragostit de numele sau de continutul unor rubrici:

  • Mancarimi culinare,
  • Ne desenam cu parerea,
  • Agenda de weekend,
  • ABC-ul primului ajutor.

Mai adaug doar ca oamenii care dau viata proiectului Avis 3000 se integreaza cu aceeasi pasiune in realizarea continutului de calitate din Glasul Hunedoarei. Si in intalnirile culturale-culinare-comunitare. Felicitari Alina, Corina, Cosmin si restul echipei! Jos palaria!

Jos palaria

Daca aveti drum prin Deva, sa nu cumva sa ratati momentele relaxante si bunatatile de la cafeneaua dependenta de cultura. Daca nu ma credeti pe cuvant, va las si imagini.

Spor descoperitor!

#PrinHD2019 este un eveniment organizat de Călin Bobora, evenimentul fiind sponsorizat de AVIS3000. Ne-au fost alături magazinele PRO HD & AB, Cafeneaua Jos Pălăria, Restaurantul Bulevard by Raul, cotidianul Glasul Hunedoarei și radio BIG FM.

Save

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.