Ultimul meci acasa din 2019, la handbal feminin

Sambata, 9 Noiembrie, de la ora 18:00 este ultimul meci acasa din 2019 pentru handbalistele de la SCM Craiova. Urmeaza o deplasarea cu CSM Bucuresti si pe urma pauza in Liga Florilor pana in 2020.

Ultimul meci acasa, hai la sala, nu stati in casa

Va ziceam sa nu stati acasa Duminica si sa mergeti la vot. Dar pana atunci, avem treaba si Sambata. Se incheie o perioada nefasta, plina de accidentari si de rezultate neplacute. Hai macar la final sa fim alaturi de handbalistele alb-albastre.

Meciul cu Slatina a fost condus cap-coada de alb-albastre. A fost vorba si de diferenta de valoarea, dar si de revenirea unor jucatoare.

ultimul meci acasa

Spuneam inainte de meciul cu Slatina ca incepe sa simta revenirea Cristinei Zamfir in aparare. Bobana Klikovac a inceput sa-si aduca aportul si-n atac si-n aparare, dar revine incetul cu incetul dupa accidentare.

Nici nu mai stiu de cat timp n-au mai jucat asa fetele noastre. A fost un meci fara emotii pe final si ce este cel mai important, fara accidentari.

Zeljka Nikolic si Timea Tatar au revenit deocamdata la antrenamente individuale si le vom vedea la joc din Ianuarie. Pana atunci sper sa mai vina si alte intariri.

Vom vedea ce va fi, pana atunci sa le vedem azi pe handbalistele Craiovei din nou invingatoare.

Jucam cu U Cluj, echipa aflata pe ultimul loc in Liga Florilor. Chiar si asa, pe langa cele 3 puncte, obiectivul secundar este pastrarea lotului fara accidentari.

Hai la sala, chemati-va si prietenii cu ajutorul evenimentului Facebook si hai sa incheiem cu galagie un sezon fara prea multe bucurii.

Urmeaza Campionatul Mondial

In tot scandalul asta cu convocarile la nationala, nici macar nu sunt suparat ca nu avem jucatoare ale Craiovei pe lista tricolora. Dimpotriva, nefiind pe lista nu vor fi nici pe lista posibilelor accidentari. SCM Craova are timp sa-si revina, sa-si puna in ordine lotul si sa urce in clasament. Speranta moare ultima ­čÖé

Cu sperante vom urmari si Campionatul Mondial de handbal feminin, desi pornim din start cu scandal in alcatuirea lotului. Datoria suporterului este sa-si incurajeze echipa si sa spuna cand nu i se pare in regula ceva. Si sa spere, bineinteles ­čÖé

Hai Craiova! Hai Romania!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.