SCM Craiova CSM Slatina Miercuri, 6 Noiembrie, ora 18:00

Dupa ce handbalistele Craiovei au incheiat meciurile din EHF Cup cu lotul injumatatit, atentia se muta spre Liga Florilor. SCM Craiova CSM Slatina se joaca Miercuri, 6 Noiembrie, de la ora 18:00. Altadata un meci de bifat, acum partida se joaca intre 2 vecine de clasament, locurile 10 si 11 din Liga Florilor.

SCM Craiova CSM Slatina

Perioada grea n-a trecut

Craiova n-a iesit inca din perioada grea cauzata de accidentarile in serie. Insa incet, incet, incep sa revina jucatoarele si lotul sa prinda contur. S-a vazut si in deplasarea de la Cisnadie, cand handbalistele Craiovei au reusit sa tina piept gazdelor cam 2/3 din meci. Pe final insa, gazdele cu o echipa mult mai numeroasa si-au adjudecat toate punctele.

Incepe insa sa se simta prezenta Cristinei Zamfir in aparare, aceasta prinzand conturul baricadei de altadata. Revine treptat si Bobana Klikovac, care a jucat cateva minute dupa accidentarea care a tinut-o in afara lotului.

O remarca in plus pentru Jelena Trifunovic, solida in aparare si precisa in atac. Jelena a fost de nota 10, acesta fiind si numarul golurilor inscrise de sarboaica noastra. Mai mult decat jumatate din cele 19 goluri inscrise de Craiova.

De amintit si prestatia buna a Andreei Chetraru, care a reusit sa inchida poarta Craiovei cateva minute bune.

In rest, efortul colectiv isi spune cuvantul intr-un lot aproape injumatatit, care n-are la indemana prea multe schimbari. Iar pe final craiovencele isi pierd suflul si luciditatea 🙁

Merita remarcat si efortul colegilor de la Blue Legion Craiova, care au fost alaturi de handbaliste si la Cisnadie.

SCM Craiova CSM Slatina Miercuri 6 Noiembrie

Meciul de handbal al oltencelor se joaca Miercuri, 6 Noiembrie de la ora 18:00. Acum este randul nostru sa fim alaturi de handbalistele alb-albastre si sa le incurajam in Sala Polivalenta Craiova.

Evenimentul Facebook va sta la indemana ca sa va chemati prietenii si sa le incurajam impreuna pe handbalistele Craiovei.

Hai la Sala Polivalenta! Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.