Emailuri atasate prin Gmail

Vi s-a intamplat vreodata sa fiti nevoiti sa forwardati n’spe mii de e-mailuri catre o persoana sau mai multe? Ei bine, de curand exista optiunea de emailuri atasate prin Gmail, pe care le puteti trimite printr-un singur e-mail.

Emailuri atasate prin Gmail

Mi se intampla destul de des sa fiu nevoit sa dau de mai multe ori forward la e-mailuri catre o singura persoana. Este enervant si pentru mine, pentru ca repet operatia de mai multe ori. Insa si mai enervant este pentru destinatar, care primeste n’spe e-mailuri. De acum s-a rezolvat, destinatarul primeste un singur e-mail cu toate informatiile atasate ca e-mailuri. Chiar daca sunt in vacanta, m-am bucurat sa descopar aceasta optiune noua la Gmail.

Sunt 2 modalitati prin care puteti sa atasati mai multe e-mail-uri la un e-mail. Prima modalitate este cea mai simpla si consta in selectarea e-mail-urilor, care vor fi trase pur si simplu in e-mail-ul pe care-l trimiteti.

emailuri atasate prin Gmail

E-mail-urile sunt atasate sub forma de fisier .eml

Am testat aceasta posibilitate si merge foarte bine, fisierele .eml atasate deschizandu-se in ferestre noi.

A doua modalitate consta in a selecta e-mail-urile ca atasamente ce vor fi trimise prin e-mail prin optiunea forward as attachment.

emailuri atasate prin Gmail

Aceasta optiune nu este inca disponibila pentru toti utilizatorii. Insa puteti verifica usor daca o aveti deja. Am verificat chiar dupa dupa ce am folosit prima metoda ­čÖé

verificare atasare e-mailuri

Nu este inca dispobibila, asa ca voi apela la prima metoda, care deja functioneaza.

Ei bine, cum vi se pare noua functionalitate Gmail? Mie mi se pare foarte utila si dupa cum vedeti deja in ultima imagine, am aplicat-o cu succes.

Ceea ce va doresc si voua, odata cu urarile traditionale de Craciun ­čÖé

A propos, credeti ca Mos Craciun a primit multe e-mail-uri de la copiii cuminti?

De-acum inainte le poate trimite pe toate spre eMag, de exemplu. Sau daca are mai multi furnizori oficiali de cadouri, le grupeaza pe domenii si le trimite grupate spre fiecare furnizor ­čÖé

Spor aplicator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.