Prima zi de ski la Straja, cu zapada si soare

Weekendul trecut am fost la Gala SuperBlog la Poiana Brasov si m-a uimit atmosfera de primavara. Adica nu era deloc zapada. Azi mi-am luat revansa cu prima zi de ski la Straja.

Prima zi de ski la Straja

Am ajuns aseara tarziu la Straja si am poposit la Vila Alpin, comme d’habitude. Desi in Lupeni nu este zapada, m-am bucurat sa vad ca in Straja avem si asa ceva.

Azi mi-am luat echipament de schi de la Teacher si m-am dus sa testez partiile.

Teacher Ski

O cartela cu 3 urcari pe partia Constantinescu costa 40 lei (30 lei urcarile si 10 lei garantia cartelei).

Din pacate, desi se vedea zapada si mai sus, nu mergeau instalatiile pe partii.

prima zi de ski la Straja

Asa ca am coborat pe Platoul Soarelui. Am avut 2 motive. In primul rand ca anul trecut n-am fost la ski si nu stiam cum reactioneaza genunchii si ligamentele.

Apoi, restul gastii venise pe Platou si am zis sa stam cat de cat grupati.

Platoul Soarelui la Straja

10 urcari pe Platoul Soarelui costa 50 lei (40 lei urcarile si 10 lei garantia cartelei). Dar a doua zi voi plati doar urcarile, cartela avand deja ­čÖé

Vazand soarele si temperatura de-afara mi-a fost teama ca partia va fi flescaita. Dar n-a fost deloc moale, ba chiar buna pentru o prima zi de ski.

pe partie in prima zi de ski la Straja

Imi propusesem sa ajung si la o portie de ski pe nocturna, insa am mancat cam tarziu de pranz. Apoi dupa somnul de frumusete mi-a fost greu sa mai dau o tura.

Ma revansez maine, cand mi-am propus sa ma trezesc mai de dimineata. Poate sa si prind soarele peste munti, daca nu va fi ceata.

Azi nu mi-am pus ceasul sa sune, asa ca pentru prima zi de vacanta. Ca atare m-am trezit aproape de 10 si am ajuns pe partie spre pranz. Chiar si asa, nu era aglomeratie pe partie.

Ma asteptam ca fiind vreme buna, cu soare si fara vant, sa fie partiile pline. Insa probabil de maine incepe vacanta pentru cei mai multi.

Probabil de maine inaugurez si partiile de sus. Pana atunci va las cu imagini de la Straja.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.