Super supe la Miercurea fara carne

Ad Blocker Detected

Tema blogului nu afiseaza imaginile in anumite combinatii de conditii gen Chrome pe Windows 10 cu Ad-Blocker activat sau Mozilla si Windows 7. Pana cand se remediaza bug-ul te rog sa-i dai o exceptie la Ad-Blocker sau un Refresh si vei vedea si imaginile de pe blog. Multumesc frumos!

Azi am avut 2 super supe la Miercurea fara carne. Una mai buna decat alta, incat nu m-am hotarat la care sa renunt 🙂 Asa ca le-am mancat pe amandoua, dar la mese diferite. Una de cartofi dulci si alta de dragavei si alte verdeturi.

„Pentru de dimineata” am luat un mic dejun „after PaÈ™te”. Adica am mai mancat din ouale de la Paste. Un pic de mustar, o frunza de patrunjel si au fost tocmai bune. Am mai completat cu rosii cherry si ceapa verde.

mic dejun after Paste

Oul care se vede taiat in imagine a fost mai tare, iar cel „incondeiat” s-a nimerit mai cleios. Mie imi plac ouale fierte moi, insa de Paste nu prea le nimeresc 🙂

In intervalul dulce 09:00 – 11:00, ca sa nu para prea monoton meniul, am savurat para cu ciocolata neagra 🙂

para cu ciocolata neagra

Super supe la pranz si seara

La pranz am bagat o supa crema de cartofi dulci, plus alte legume si radacinoase pe care le-a pus doamna mea. Am mai pus crutoane de paine cu maia si ceapa si am presarat condimente de Provence.

super supe: supa crema de cartofi dulci

Pe acest „pat” am aplicat branza pentru gratar. Vorba vine gratar, ca eu o grataresc rapid in tigaia de clatite 🙂

A mers bine cu un roze de Samburesti, dar vinul am uitat sa-l mai imortalizez. Oricum, va garantez ca s-au potrivit.

Dupa masa de pranz, conform meniului de pandemie am bagat 25 de minute de gimnastica. Bine, mai fusesera si 25 de flotari inainte de masa 🙂

Seara ma asteapta o ciorba de dragavei, loboda alba si rosie, macris si tot felul de verdeturi.

super supe: ciorba de dragavei cu iaurt

Nu e tocmai o supa, dar ii mai pun 2 linguri de iaurt si e tocmai buna 🙂

Lipeala de seara

Ca sa nu zic ca am mancat  rosii cu paine si cu branza, am facut urmatoarea „lipeala”.  Am uns 2 felii de paine Wasa cu piure. Doar un pic, cat sa se fie aderenta branza de deasupra. Branza Halloumi am gratarit-o si apoi i-am aplicat un sos dulce-iute. Ati ghicit, ca sa adere mai bine condimentele de Provence 🙂

reinterpretare rosii cu branza

In final a iesit o reinterpretare ok, cat sa mearga si un pahar de vin 🙂

Si dupa masa de seara merg 25 de minute de gimnastica, la fel de bine ca seria de 25 de flotari de dinainte.

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.