Craiova Blog Meet 97. Offline

In Februarie am aniversat 8 ani de Craiova Blog Meet, adica 96 de intalniri lunare fara intrerupere. Pandemia a intrerupt sirul intalnirilor offline, asa ca in Martie am facut un fel de blog meet online. Acum, dupa ce restrictiile s-au mai relaxat, am revenit la Craiova Blog Meet 97 offline.

Craiova Blog Meet 97. Offline

Daca tot am revenit la blog meet-urile de socializare offline, am inaugurat o noua locatie in Craiova, Curtea Berarilor Timisoreana. Terasa a fost numai buna pentru revedere dupa 3 luni de izolare.

Curtea Berarilor Timisoreana

N-am fost multi, #decat 7, grupati la 2 mese. Si mesele distantate corespunzator si dezinfectate cu spir(i)t de raspundere de gazde.

Craiova Blog Meet 97

Locatia este foarte interesanta, dupa cum se vede si din imagini.

Am inteles ca si mancarea este foarte buna, la preturi ok. Apucasem sa mananc acasa, dar tot am luat niste chips-uri facuti in casa, ca sa mearga cu berea.

chipsuri facuti in casa

Interiorul era gol dar sunt sigur ca dupa ce trecem de pandemie va fi locul preferat pentru multi.

distantare sociala

Berea Timisoreana la halba normala sau de 1 litru a mai racorit caldura de afara. Daca mai tinem cont ca intalnirea noastra a coincis cu meciul Craiovei la Cluj, atmosfera a fost si mai frumoasa.

Bere Timisoreana

Revenind la blog meet, am povestit ce-am facut fiecare pe timp de izolare. Dar mai ales ne-am informat despre actiunile viitoare.

Ce facem in continuare

Este adevarat, coronavirusul n-a disparut, insa trebuie sa convietuim cu el si sa ne adaptam la situatie.

In perioada asta unii au stat in casa mai mult de o luna. Altii au fost zilnic la job, iar altii au alternat lucrul de-acasa cu mersul mai rar la job.

Unii dintre noi s-au mai rotunjit in pandemie, altii au slabit, dupa cum se vede in imagini. Dar per total am ramas la fel si vom continua cu intalnirile lunare.

Important este sa fim sanatosi si sa trecem peste perioada asta inedita la nivel global. Si mai important ar fi sa luam ce este mai bun din aceasta perioada si sa scalam experienta in lunile urmatoare. Va fi greu, va fi usor? Vom vedea cu siguranta pana la Craiova Blog Meet #100 šŸ™‚

Spor socializator, distantat corespunzator!

4 Comments

    • Daniel Botea
        • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.