Craiova Business Club #17, insa prima experienta pentru mine

Joia trecuta am fost invitat de Craiova Business Club pentru o discutie prieteneasca despre blogging si antreprenoriat. Pentru mine a fost prima experienta, insa pentru membrii clubului este deja intalnirea cu numarul 17. Spor in continuare!

Craiova Business Club #17

Cum a fost la Craiova Business Club #17

In cateva cuvinte cheie: cadru relaxat, figuri cunoscute, oameni noi si mai ales multe idei. Actiunea s-a derulat pe terasa la Bistro 26, ca sa nu fie probleme cu distantarea sociala.

panorama Craiova Business Club

Intalnirile au o anumita tematica, aceasta fiind ceruta de comunitatea de afaceri din Craiova. Acum a fost despre blogging si influencer marketing. Am povestit despre blog, despre Asociatia Bloggerilor Olteni si despre colaborarile de pana acum.

Pe plan local avem un proiect numit Fabricat la Craiova, in cadrul caruia am derulat impreuna cu „blogoltenii” doar 2 actiuni. Proiectul a inceput in 2015, cand ne-am dat seama ca viata noastra este invadata de produse din import, mai ales made in China. Acum cand din China ne-au venit si alte „efecte adverse”, ma bucur ca ne-am gandit mai demult ca este bine sa cunoastem si producatorii din Craiova.

Am inceput cu Arhi Design, care chiar are sloganul Fabricat la Craiova. Iar vara ne-am racorit la Plus Aqua Wellness & SPA.

In cadrul proiectului Fabricat la Craiova ne propunem sa-i cunoastem pe producatori si apoi sa redam pe bloguri informatii despre activitatile lor. Insa nu doar producatorii sunt vizati. Cum printre obiectivele Asociatiei Bloggerilor Olteni se numara si colaborarea cu mediul de afaceri din Craiova, sper ca dupa prima intalnire de la Business Club sa avem si alte continuari.

Am explicat apoi cum pot sa ajute articolele de pe bloguri afacerile online si am dat cateva exemple de colaborari. Am deja cateva experiente in cadrul No.Mad Kind Market si m-as bucura daca am putea extinde modelul la Craiova.

Daniel Botea la Craiova Business Club #17

Influencer Marketing cu Razvan Jianu

Al doilea subiect acoperit a fost Influencer Marketing, acesta fiind detaliat de Razvan Jianu de la Pion Media. Tot cu exemple concrete de colaborari, cu detalieri ale conceptului si cum pot fi folositi influencerii in activitatea de marketing.

despre Influencer Marketing

Insa cel mai mult mi-a placut a treia parte a intalnirii, in cadrul careia si-au prezentat business-urile toti participantii. Au avut cateva minute la dispozitie, iar ceilalti participanti au intervenit cu intrebari.

prezentare fiecare

La final a fost o sesiune de networking in care am avut mai mult timp la dispozitie sa vorbim intre noi. Am lasat carti de vizita pentru toti participantii, abia astept sa le raspund la intrebari legate de viitoare colaborari.

Cum sloganul clubului de business este #weGROWtogether, sper sa fie cu spor 🙂

Dar pana atunci va las cu mai multe imagini de la intalnire. Asta pana cand apar fotografiile oficiale.

Spor intreprinzator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.