Victorie la Deva si SCM Craiova locul 4 in Liga FLorilor

SCM Craiova e neinvinsa in Liga Florilor si dupa inca o victorie la Deva a ajuns pe locul 4. Ehehe, n-a mai fost echipa din Banie pe astfel de locuri de pe vremea cand juca in primavara EHF Cup.

victorie la Deva si locul 4 in Liga Florilor

E adevarat ca ultimele 2 meciuri de handbal au fost cu echipe mai slab cotate, dar boost-ul de incredere a venit dupa egalul de la Valcea. Atunci a fost un meci bun, dupa care handbalistele Craiovei ar fi putut veni acasa cu toate punctele.

Meciul de acasa cu Dacia Mioveni a inceput mai greu pentru alb-albastre. Dar pe masura ce s-au incalzit si s-au obisnuit cu publicul in sala, nu s-a mai pus problema invingatoarei.

Acum alb-albastrele se intorc cu 3 puncte din deplasarea de la Deva.

Victorie la Deva

Meciul din deplasare de la Deva s-a desfasurat intr-un anonimat total. Nimic la TV, nimic la FRH.TV si tot nimic pe pagina de Facebook a gazdelor. Asa ca am urmatit partida live text pe pagina federatiei.

SCM Craiova a condus in permanenta, de la inceputul pana la sfarsitul meciului din deplasare.

Prima repriza s-a incheiat cu 2 goluri avantaj in favoarea Craiovei (11:13), iar rezultatul final a consfintit victoria alb-albastrelor (20:23).

Iata care au fost marcatoarele celor 23 de goluri inscrise de SCM Craiova la Deva:

  • Cristina Zamfir 5,
  • Melanie Bak 5,
  • Ana Maria Ticu 4,
  • Cristiana Nica 3,
  • Oana Cirstea 2,
  • Hege Loken 2,
  • Alexandra Colac 1,
  • Carmen Ilie 1.

Si totusi a fost un meci echilibrat, in care trebuie sa sa remarcam contributia portaritelor noastre la victoria din deplasare. Gazdele au ratat nu mai putin de 4 lovituri de la 7 metri. Pe de alta parte, Melanie Bak a fost mana sigura de la 7 m, cu 4 goluri din 4 aruncari.

Mai e mult pana departe, iar Liga Florilor este la inceput. Insa sunt semne bune cand golurile sunt marcate de pe toate posturile.

Dupa aceasta victorie la Deva urmeaza meciul matinal (ora 11:00), acasa cu HC Zalau, Miercuri, 29 Septembrie.

Sa speram ca pana atunci nu depasim indicele de 6 la mie in Craiova si ca meciul se va desfasura cu spectatori in sala. Nu de alta, dar dupa 19 luni de asteptare sa joci un singur meci cu suporterii in tribune este prea putin.

Spor(t) in continuare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.