Simo 23 la inceput de 2022. Hai Simona!

Trofeul Simo 23, asa ar putea sa se numeasca inceputul de an ’22, dupa un 2021 arid si frustrant. Asa cum era de asteptat, Simona Halep a castigat finala de la Melbourne impotriva rusoaicei Kudermetova.

Simo 23

Ne asteptam si ne doream ca Simona sa castige finala cu rusoaica Veronika Kudermetova, insa n-a fost deloc un meci usor. Desi s-a incheiat in 2 seturi, ca si victoriile precedente, finala de la Melbourne a inceput cu break-uri facute de Kudermetova.

Simona Halep a inceput bine castigand primul game, apoi a fost egalata si Kudermetova a facut break. Doar ca Simona a revenit repede si a facut break la randul ei. Dupa 2 : 2 au urmat 4 game-uri consecutive castigate de Simona, care a incheiat primul set cu 6 : 2.

In setul 2 Kudermetova a inceput cu break, apoi a confirmat break-ul la 0 : 2 si a fost aproape sa conduca chiar cu 3 game-uri. Doar ca Simona Halep si-a pastrat calmul, si-a castigat serviciul si pe urma a facut break pentru 2 : 2.

prima finala din 2022 pentru Simona Halep

A castigat setul al doilea cu 6 : 3, dupa cateva momente de maxima inclestare, din care a iesit invingatoare.

Simo on fire!

Simona a fost sustinuta din tribune de romanii care si-au facut simtita prezenta in momentele grele.

Hai Romania! Hai Simona!

„Si-mon-na, Si-mo-na” s-a auzit iar in Australia, anuntand revenirea Simonei Halep in lupta pentru trofee.

Trofeul cu numarul #23 vine foarte bine pentru jucatoarea noastra de tenis. Foarte inspirat bumerangul australian la revenirea dupa o accidentare urata. Dupa 1 an fara titluri, prima participare fructificata cu finala si trofeu inseamna o revenire in stil mare.

Simo 23, cu trofeul de la Melbourne

Este adevarat ca Simona Halep n-a dat inca peste numele mari din tenis, dar o va face in curand la Australian Open. Pana atunci insa, cu un boost de incredere si in crestere de forma, Simona ne-a bucurat inceputul de an cu o victorie superba.

Spor la Australian Open

Tenismena noastra nu va juca la Sydney, are timp sa se recupereze si sa se pregateasca pentru Australian Open. Grand Slamul australian se va juca tot la Melbourne, dupa saptamana de la Sydney.

Victorie la Melbourne pentru Simo 23

A propos de saptamani, speram s-o vedem pe Simona Halep in saptamana a doua de la Australian Open.

Spor crescator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.