Derbiul suferintelor oltenesti, SCM Craiova vs. SCM Rm Valcea

Putem vorbi despre derbiul suferintelor oltenesti pentru ca sunt probleme la ambele echipe inaintea meciului de handbal dintre Craiova si Valcea.

Derbi oltenesc ratat la Slatina

Dupa derbiul oltenesc de la Slatina, am descoperit mai mult puncte slabe decat doritele puncte tari. Cu lotul decimat de accidentari si de indisponibilitati, SCM Craiova a pierdut meciul de la Slatina.

A revenit „intr-un picior” capitanul Cristina Zamfir, inca nerecuperata complet.

Cristina Zamfir

Cristina a reusit sa marcheze 8 goluri, care insa n-au fost suficiente pentru un rezultat bun. Nici macar procentajul de 5/5 reusit de Carmen Ilie n-a fost de ajuns. Cristina si Carmen au fost principalele marcatoare alb-albastre de la Slatina.

Din pacate este accidentata si n-a jucat la Slatina nici Melanie Bak, principala marcatoare din 2022. Daca mai punem la socoteala si absenta de lunga durata a Anei Maria Ticu, e clar ca suferim mult in atac.

Dar nici in aparare n-a fost o partida reusita pentru alb-albastre.

SCM Craiova in aparare

In astfel de conditii SCM Craiova a pierdut clar meciul de la Slatina.

Derbiul suferintelor oltenesti cu Valcea

Dupa meciul de la Slatina urmeaza inca o intalnire olteneasca la Craiova, cu handbalistele de la Rm. Valcea.

Derbiul suferintelor oltenesti

Daca la SCM Craiova accidentarile sunt cele care ne-au decimat echipa, la Valcea suferintele sunt de alta natura. Echipa valceana n-a jucat meciul cu Rapid din Liga Florilor si nici pe cel din EHF datorita infectarilor cu covid.

Si la Craiova au fost cateva cazuri inaintea meciurilor cu Braila, insa covid-ul trece mult mai repede decat accidentarile. Partea surprinzatoare cu covidul este ca odata intrat in echipa, nu stii dinainte cine va fi afectat.

In aceste conditii suntem foarte curiosi care vor fi loturile echipelor pentru meciul de Miercuri, 2 Februarie, de la ora 18:00.

Macar ora partidei din Polivalenta craioveana este una destul de prietenoasa. Sper ca in sala sa fie suficienti suporteri pentru o atmosfera olteneasca.

Mai sper sa fie un meci frumos, fara accidentari si fara greseli de arbitraj.

Hai la sala! Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.