Craiova String Quartet de 8 Martie la Filarmonica Oltenia

Craiova String Quartet sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii la Filarmonica Oltenia, cu un program special de 8 Martie.

Craiova String Quartet de 8 Martie la Filarmonica Oltenia

Craiova String Quartet de 8 Martie

Stiu ca Vinerea erati obisnuiti cu postari filarmonice, dar daca 8 Martie cade in zi de Marti, avem concert special. Quartetul masculin ne-a pregatit un spectacol cu Mozart, Haydn si Dvorak.

  • Wolfgang Amadeus Mozart: Divertismentul in Re major, K. 136,
  • Joseph Haydn: Cvartetul în Re major, op. 64, nr. 5, „Ciocarlia”,
  • Antonín Dvořák: „Cvartetul American” in Fa major, op. 96.

Divertismentul lui Mozart l-am auzit interpretat in mai multe formate de coarde. In schimb Cvartetul lui Haydn si Cvartetul American de Dvorak sunt create special pentru muzica de camera.

Speciala va fi si seara de 8 Martie, florile muzicale fiind oferite de Craiova String Quartet:

  • Cristian Pintilie (vioara I),
  • Catalin Sasu (vioara a II-a),
  • Titu Curteanu (violă),
  • Elvis Ciuculescu (violoncel).

La spectacolele de la Filarmonica Oltenia am aplaudat de curand piese compuse de Mozart si Dvorak. Insa Haydn n-a mai fost in repertoriu de anul trecut. Este preferatul meu, dupa ce la inceputul pandemiei mi-am petrecut mai mult timp pe ritmuri de Haydn.

Va spuneam despre preferintele mele de 8 Martie in materie de flori si bijuterii. Cred ca se potrivesc foarte bine in context si bijuteriile muzicale pregatite la Craiova. Sper ca seara cat mai multor feminine sa inceapa la Filarmonica Oltenia si sa continue armonios in alte locatii din Craiova.

Accesul la concertul de Marti, 8 Martie 2022

Accesul publicului este limitat la 30% din capacitatea salii. Se intra in continuare pe baza de certificat de vaccinare sau test PCR/antigen si se respecta masurile de siguranta medicala. Masca este obligatorie in sala de concert.

Preturile biletelor sunt 80 lei pentru publicul general, 40 lei pentru grupuri si 20 lei pentru elevi, studenti si seniori.

Biletele se pot procura de la Agentia Filarmonicii Oltenia, Calea Unirii, nr. 16 in intervalul 10:00 – 18:00. Biletele se pot rezerva si telefonic la 0251.414.698.

Spor incantator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.