Biz Power cu Marta de la Biz la StirileProTv.ro

Va spuneam despre Marta de la Biz, persoana si cartea, acum vorbim despre Biz Power, emisiunea de la Pro TV. Tot cu Marta.Marta Usurelu la Biz Power

Biz Power la Pro TV

M-am intalnit de curand cu Marta la Super Antreprenori Craiova. Offline. Adica am fost in sala si m-am bucurat de informatii si de networking.

Apoi nici n-am terminat bine de citit excelenta carte, ca a inceput emisiunea Biz Power cu Marta de la Biz.

Bine, intre timp a mai lansat si Haute Culture Magazine, dar sa ramanem la carte si la emisiune.

Spunea in carte ca prefera offline-ul si presa scrisa, dar uite ce bine poate sa imbine intalnirile offline intr-un format online.

Biz Power este o emisiune cu intrebari grele si cu raspunsuri practice, din experienta invitatilor. Asa cum spunea si-n carte, Marta Usurelu nu se fereste sa intrebe direct.

Prefera raspunsurile directe si care aduc plus valoare. Decat o generalitate plictisitoare, un raspuns scurt, corect si la obiect este mereu cautat si apreciat.

Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, ci sa vedeti emisiunea. Daca n-ati vazut prima editie Biz Power, o gasiti aici online.

Primul invitat a fost Dragos Petrescu, fondatorul si proprietarul City Grill, pe care-l stiam de la prima editie Imperiul Leilor.

Marta Usurelu si Dragos Petrescu la Biz Power

Mi-a placut foarte mult Biz Power, atat formatul, cat si continutul. Nu este genul de show ca Imperiul Leilor, ci o emisiune mult mai aplicata. Mi-a placut acest concept, mai ales ca am retinut cateva sfaturi utile.

De exemplu despre cea mai mare avere pe care o are cineva. Ceea ce ai in cap este averea ta si nimeni nu poate s-o ia. Adica informatii, cunostinte, abilitati si experienta.

Dragos Petrescu

Puse cap la cap, pot constitui oricand un nou inceput in vremuri grele.

Serialul digital Biz Power este disponibil pe stirileprotv.ro, dar si pentru abonatii VOYO. Este un fel de pastila Biz cu efervescenta de 20 de minute. Sau mai degraba o vitamina pe care s-o iei cat mai des.

Spor urmaritor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.