Supa crema de pastarnac la Miercurea fara carne

Supa crema de pastarnac am savurat azi, dupa ce mai demult ma antrenasem cu supa de radacinoase. Ei bine, dintre toate radacinoasele pastarnacul mi se pare cel mai savuros.

Mic dejun in culori de toamna

Daca tot au inceput sa se ingalbeneasca-rugineasca frunzele, cam asa a fost si masa mea matinala. „Pentru de dimineata” am avut oua ochiuri de prepelita, cu humus cu ardei copt si paine Wasa. Pentru contrast am pus si 2 masline de Thassos.

mic dejun de toamna

In intervalul dulce am avut struguri negri si ciocolata neagra, dar de pozat… am uitat.

La pranz am mancat „to go” o placinta la cuptor si la kg. Asa mi-a zis doamna de la ghiseu, cand i-am zis ca vreau o placinta la cuptor:
„Stiti ca e la kilogram, da?”

placinta la cuptor si la kg

A fost foarte gustoasa si mi-a tinut de foame (si de nevoie) pana dupa ora 19:00. Pai da, ca Miercurea e si zi de masaj, altfel masa de seara fiind pe la ora 17:00.

Supa crema de pastarnac mai pe seara

Dupa o zi obositoare in care am facut peste 10 000 de pasi, dar si dupa un masaj de relaxare, a venit vedeta zilei. Pai da, pastarnac in supa crema, cu crutoane si piper roz.

supa crema de pastarnac

Imi place si gustul si aroma, ce sa mai, a fost o cina usoara si savuroasa. Bonus, multe beneficii pentru sanatate:

  • sursa excelenta de fibre,
  • poate ajuta la pierderea in greutate,
  • sursa de antioxidanti,
  • poate avea efect calmant,
  • poate sustine functia imunitara.

Ca sa-mi fac curaj sa scriu articolul, am baut si o bere Nenea Iancu šŸ™‚

Pofta buna fara carne!

Update:

Daca la mine nu prea gasiti dulciuri, va invit la Brindusa pentru pere umplute la cuptor.

2 Comments

  1. Brindusa Aluculesei Aluculesei
    • Daniel Botea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.