Supa crema de pastarnac am savurat azi, dupa ce mai demult ma antrenasem cu supa de radacinoase. Ei bine, dintre toate radacinoasele pastarnacul mi se pare cel mai savuros.
Mic dejun in culori de toamna
Daca tot au inceput sa se ingalbeneasca-rugineasca frunzele, cam asa a fost si masa mea matinala. „Pentru de dimineata” am avut oua ochiuri de prepelita, cu humus cu ardei copt si paine Wasa. Pentru contrast am pus si 2 masline de Thassos.
In intervalul dulce am avut struguri negri si ciocolata neagra, dar de pozat… am uitat.
La pranz am mancat „to go” o placinta la cuptor si la kg. Asa mi-a zis doamna de la ghiseu, cand i-am zis ca vreau o placinta la cuptor:
„Stiti ca e la kilogram, da?”
A fost foarte gustoasa si mi-a tinut de foame (si de nevoie) pana dupa ora 19:00. Pai da, ca Miercurea e si zi de masaj, altfel masa de seara fiind pe la ora 17:00.
Supa crema de pastarnac mai pe seara
Dupa o zi obositoare in care am facut peste 10 000 de pasi, dar si dupa un masaj de relaxare, a venit vedeta zilei. Pai da, pastarnac in supa crema, cu crutoane si piper roz.
Imi place si gustul si aroma, ce sa mai, a fost o cina usoara si savuroasa. Bonus, multe beneficii pentru sanatate:
- sursa excelenta de fibre,
- poate ajuta la pierderea in greutate,
- sursa de antioxidanti,
- poate avea efect calmant,
- poate sustine functia imunitara.
Ca sa-mi fac curaj sa scriu articolul, am baut si o bere Nenea Iancu š
Pofta buna fara carne!
Update:
Daca la mine nu prea gasiti dulciuri, va invit la Brindusa pentru pere umplute la cuptor.

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Brindusa Aluculesei Aluculesei
Mi-ai dat idei pentru miercurea viitoare, sa ai poftÄ
Daniel Botea
Abia astept sa vad ce-ai facut pornind de la meniul meu