Supa crema de radacinoase la Miercurea fara carne

Bine ati revenit la Miercurea fara carne! Cu supe-creme v-am obisnuit deja dar supa crema de radacinoase am gustat azi in premiera. Sa vedem insa tot meniul zilei.

Pentru de dimineata am avut oua de tara fierte, moi. Le-am acompaniat cu mamaliga coapta, ridichi rosii si un pic de cascaval cu masline.

oua fierte cu mamaliga coapta

Pana la pranz am mai bagat o bucatica de ciocolata neagra cu 85% cacao si un mar verde. Iar la pranz am incercat in premiera supa crema de radacinoase.

Supa crema de radacinoase

Cand zic radacinoase ma refer la tot ce-a fost prin frigider. Pastarnac, patrunjel, morcov, telina etc.  Peste supa crema de radacinoase am pus crutoane si cascaval. Apoi am presarat un pic de piper cu condimente pentru legume.

supa crema de radacinoase

Ar fi mers si-un pic de leurda de sezon printre ingrediente, dar am zis sa incerc intai supele crema separat. Apoi sa testez si o supa crema de radacinoase cu leurda.

A propos de leurda, sper sa nu uit sa pun in salata pe care o pregatesc pentru seara. Vizez urmatoarele ingrediente: salata verde, ceapa verde, ridichi rosii, castravete, ceapa rosie, masline, ulei de masline si lamaie.

salata de primavara

Peste aceasta minunatie voi presara un pic de branza si ceva condimente grecesti. Cum va fi vedeti si voi mai pe seara, deocamdata imi ling buzele 🙂

Vine si poza, pana atunci…

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.