Cu Ajvar intregit am desavarsit Miercurea fara carne, dupa ce am inceput cu cel tartinabil pe paine Wasa. Dar sa le luam in ordine.
Mic dejun cu Ajvar, humus, rosii, branza si oua ochiuri
Pentru de dimineata am avut un mic dejun consistent, din urmatoarele ingrediente:
- oua ochiuri de tara,
- ajvar si humus cu ardei pe paine Wasa,
- branza de tara,
- rosii de tara.
Prea ca la tara, nu-i asa? Am continuat in acelasi stil, cu intervalul dulce 09:00 – 11:00: smochine din gradina si ciocolata neagra cu 85% cacao.
Daca anii trecuti un Heidi Dark Extreme era 5-6 lei, acum s-a facut 15 🙁 Asa ca nu mai mananc 2 patratele, ci doar una 🙂
La pranz am avut o ciorba de rosii, tot de la tara.
Pai daca tot au revenit caldurile de 35-37 de grade, am revenit si eu la bunele obiceiuri de vara. Adica o ciorba de rosii rece, scoasa din frigider, tocmai buna pentru reechilibrare termica.
Ajvar intregit mai pe seara
V-am zis eu mai demult despre ajvar, un fel de zacusca sarbeasca, dar mai altfel 🙂 Dar ca sa fie ca zacusca, ar trebui sa aiba si rosii 🙂 De dimineata le-am adaugat ca atare langa Ajvar.
Seara nu-i ca dimineata, asa ca le-am copt pe bucati. Iar in ardeiul rosu am pus si branza 🙂
Cu alte cuvinte, tartinabilele de dimineata le-am intregit mai pe seara, perpelite in tigaia de clatite.
Pofta buna fara carne!
Update:
Daca tot am zis de zacusca, pe-acolo mai sunt si vinete. Eu nu le-am avut azi in meniu, asa ca va poftesc la Brindusa pentru o salata din vinete si ardei Kapia.

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Brindusa Aluculesei Aluculesei
Arată tare bine meniul tau,sa ai poftă.
Daniel Botea
Pofta buna tuturor!